www.car.cz
 

Pražský rallysprint 2006 je za dveřmi
     15.11.2006 11:13 - tisková zpráva


Přípravy na XXII. TipCars Pražský rallysprint, který se pojede v sobotu 2. prosince ulicemi metropole právě v těchto dnech vrcholí. Tradičně se bude vycházet z osvědčeného formátu rychlostních zkoušek, kdy především okruhová zkouška kolem strahovského stadionu přiláká tisíce fanoušků motosportu. V letošním roce budeme moci v Praze sledovat početnější startovní listinu, která se v těchto dnech definitivně plní.

Kromě prakticky kompletní české špičky, kam patří mistři Václav Pech a Josef Semerád, se již teď můžeme pochlubit zvučnými jmény ze zahraničí. Svou účast přislíbil maďarský jezdec Szabó a trio polských závodníků Frycz, Grzyb a Kuzaj. Mezi přihlášenými jezdci z České republiky je i několik jezdců s technikou WRC, což je bezpochyby koření závodů.

Mnoho posádek však doposud neupřesnilo s jakou technikou, či spolujezdcem do závodu nastoupí,“ říká řiditel TipCars Pražského rallysprintu pan Petr Mihule.

Bohužel se pravděpodobně nepovede zajistit účast původně avizovaného jezdce mistrovství světa Estonce Märtina, pro kterého již bylo zajištěno auto. Marko se pořadatelům omluvil s tím, že se na Britské rally bude snažit dojednat angažmá pro další pokračování v MS. V jednání jsou však další jména, ale na jejich zveřejnění si budeme muset ještě chvíli počkat.

Pro diváky na strahovském okruhu, v jeho severní části, bude tento rok připravena komentovaná divácká zóna s velkoplošnou obrazovkou. Vzhledem ke startu naší momentálně nejnadějnější posádky Kopecký-Schovánek na světovém mistrovství ve Velké Británii, nechceme diváky ochudit o kontakt s těmito mladíky. Pokusíme se tedy pomocí telemostu podávat čerstvé informace o právě probíhající Britské rally a věříme, že se nám podaří dostat do živého vstupu právě posádku Czech rally teamu.

Na velkoplošné obrazovce ale mimo jiné uvidíte i sestřihy ze závodů MMČR a další atraktivní informace včetně výsledů rychlostních zkoušek,“ komentuje Petr Mihule.

Další informace včetně map a harmonogramu najdete na internetových stránkách XXII. TipCars Pražského rallysprintu www.prazskyrallysprint.cz , které se pravidelně aktualizují.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů Sosnová 2006 Svoboda Josef

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose