www.car.cz
 

Speciální sekce pořadů TÝDEN RYCHLOSTI na Discovery Channel
     15.11.2006 17:40 - tisková zpráva


Přinášíme upoutávku na zajímavý pořad VÝZVA PRO PRAVÉ MOTORKÁŘE, který se natáčel také v ČR. Discovery Channel jej odvysílá v rámci svojí speciální sekce pořadů TÝDEN RYCHLOSTI.

TÝDEN RYCHLOSTI (SPEED WEEK) Od pondělí do pátku 20.-24. listopaduemiéra

Výzva pro pravé motorkáře (Ultimate Biker Challenge)

Ultimate Biker Challenge je extrémní motocyklový závod po Evropě. Moderátor pořadu provede diváky napříč celým kontinentem, potkáme se s motorkáři z různých zemí, kteří nás seznámí se stavbou svojich motocyklů, dozvíme se něco o tom, jak jezdit, a samozřejmě také o závodění. Motocykloví závodníci jsou zvláštní parta. Ať už je láká rychlost a nebezpečí, anebo jen vyznávají praktičnost a svobodu, jedno mají společné – lásku k motorkám.

Pořad přiblíží divákům kulturu motorkářů napříč Evropou a v čem se liší země od země. Choppery a vousy jsou možná populární ve Švédsku, ovšem na londýnské King’s Road by se vám lidi tak akorát vysmáli. A co němečtí motorkáři, přicházejí s novou módu, anebo jen uboze kopírují italské mašiny jako Ducati, MV nebo Moto Guzzi? V každém koutě Evropy mají motorkáři rádi něco jiného.

Moderátor pořadu si asi pěkně zamaže ruce při konstrukci chopperů, přeměně skútrů. Pojďte se s námi přesvědčit, jak je šikovný s francouzským klíčem a samozřejmě v řízení motocyklů všech tvarů a velikostí.

Od pondělí do pátku 20.-24. listopadu vždy ve 19 a 19.30 hod. a v sobotu 25. listopadu od 12.20 do 16.30, premiéra českého dílu ve čtvrtek 23. listopadu od 19 hod.

TÝDEN RYCHLOSTI (SPEED WEEK) Od pondělí do pátku 20.-24. listopadu

 Masivní rychlost (Massive Speed)

Po úspěchu televizních pořadů Massive Engines a Massive Machines se tentokrát Chris Barrie zaměřil na vývoj strojů, které jsou určeny k dosahování těch nejvyšších rychlostí. Ať se tyto stroje pohybují rychlostí srovnatelnou s rychlostí olympijského sprintera přes jinak nepřístupné sněhové závěje, poušť nebo bažiny nebo si to sviští stratosférou rychlostí šestkrát vyšší než je rychlost zvuku, Chris bude vyprávět o největších úspěších v projektování a konstrukci těchto strojů a honbě za stále vyšší a vyšší rychlostí.

Představí se za volantem těchto strrojů, podrobí je testování, detailně divákům vysvětlí, jak fungují, a podělí se s nimi o všechna známá i neznámá fakta a legendy, které v souvislosti s těmito stroji existují, a to všechno samozřejmě v jeho jedinečném podání a s notnou dávkou humoru.

 

Od pondělí do pátku 20.-24. listopadu vždy ve 19 a 19.30 hod.

 PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC v Brně 2006, foto Juraj Studeník

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose