www.car.cz
 

Známý novinář moto magazínů a tv moderátor Warren Pole odpovídá
     20.11.2006 07:53 - tisková zpráva


Warren Pole

Známý novinář moto magazínů a moderátor pořadu VÝZVA PRO PRAVÉ MOTORKÁŘE
 

Další info : Speciální sekce pořadů TÝDEN RYCHLOSTI na Discovery Channel
     
Přinášíme upoutávku na zajímavý pořad VÝZVA PRO PRAVÉ MOTORKÁŘE, který se natáčel také v ČR. Discovery Channel jej odvysílá v rámci svojí speciální sekce pořadů TÝDEN RYCHLOSTI. celý článek

1) Které z rychlých vozidel (ať už motorky nebo auta atd.), s nimiž jste přišel do styku, byste si vybral/byste rád řídil a proč?

Pokud se jedná čistě jen o rychlost, mojí nejoblíbenější motorkou je turbo Suzuki Hayabusa, ve které dříme síla 620 koní. To je vůbec nejsilnější motorka, kterou jsem měl možnost si vyzkoušet na ostrově Man během natáčení seriálu VÝZVA PRO PRAVÉ MOTORKÁŘE. Cítil jsem se více jako bych byl připoután ve vesmírné raketě a ne na motorce.

Za pět sekund jsem byl na rychlosti 100 km za hod., přitom zadní kolo si stále spokojeně „předlo“ a to jsem zdaleka ještě nesešlápl plynový pedál až na doraz. Úžasný, šokující i strach nahánějící zážitek, to vše dohromady. Jeden ze skutečných důkazů, jak vypadá opravdová rychlost.
 Rád bych se svezl v rallyovém voze WRC, mám rád výkonná a rychlá auta, a myslím, že řítit se vysokou rychlostí na nejistém terénu je dokonalý adrenalin.

2) Který stat v Evropě byste nejraději projel na motorce/v autě?

Jednou bych rád projel na motorce Itálii. Tamní lidé mají rychlost v krvi, silnice jsou velmi kvalitní (tedy pokud vyjedete za město, v husté dopravě se Italové chovají naprosto šíleně), právě v Itálii se nacházejí dvě moje nejoblíbenější závodní dráhy na světě: Imola a Vallelunga, a konečně, miluji italskou kuchyni. Jsem take velký obdivovatel Ducatis.

Takže jak si představuji dokonalou jízdu? Na Ducati 998 – nejlepší motorka za posledních 10 let, žádní pasažéři, žádná zavazadla, jen já, moje motorka a kreditka v kapse, aby byl zaručen stálý přísun benzínu pro moji mašinu a těstovin pro mě!
Možná model Ducati 1098 v příštím roce bude ještě lepší, ale zatím preferuji 998.

 Projel jsem mnoho států díky své závodní kariéře, vždy je zajímavé dostat se vlastním autem do nějakého zajímavého kouta určitého státu.

3) Co děláte (udělal jste), když chcete urychlit/ukončit něco, co nerad děláte/co se Vám nelíbilo, např. domácí práce, nudný pracovní den, nepovedené rande atd.)

Těžká otázka. Mám štěstí, že se mi už dlouho nepodařilo zažítnudný pracovní den. Mám spíše opačný problém, že moje dny plynou, ani nevím jak.
Domácí práce? Ty nenávidím, takže se je snažím dělat co nejrychleji…

A nudné rande? Jedno takové jsem zažil před pár lety. A protože jsem neměl odvahu říci to té dívce přímo, že jsem se nudil, nechal jsem kamaráda, aby mi zavolal a pod záminkou, že kamarád měl nehodu na motorce a já mu musím jít pomoci, jsem se vytratil. Očekával jsem, že totéž napadne i slečnu. Ona však byla natolik hodná, že trvala na tom, že na mě stejně musí počkat, jak to s kamarádem dopadlo…. 

 Najdu si pro ten moment něco důležitějšího, vymluvím se na to, a věnuji se tomu.

4) Pokud byste mohl urychlit něco ve Vašem životě, co by to bylo?

Přál bych si, abych byl zručnější v psaní na počítači… Urychlil bych všechny mé pracovní záležitosti abych se mohl věnovat ještě více své rodině.

PR


 
 
Fotogalerie:   Finále Off Road Trial 2006 v Chříči

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose