www.car.cz
 

Aleš Háma v Praze na „horkém sedadle“ vedle Tomaštíka
     25.11.2006 09:21 - tisková zpráva


Aleš Háma v Praze na „horkém sedadle“ TOVR Motorsportu

 

Úplný konec motoristické sezony tradičně patří „mikulášskému“ Pražskému rallysprintu, na jehož startu se pravidelně objevuje česká špička rallyového sportu. Poprvé se jej letos zúčastní i tým TOVR Motorsport.

 

 TOVR Motorsport má co oslavovat, výkony v první polovině sezony nakonec přinesly Jaromíru Tomaštíkovi zisk národní priority pro příští rok. „Vydařenou sezonu jsme se rozhodli zakončit ojedinělým startem na Pražském rallysprintu a přichystali jsme pro fanoušky i překvapení,“ říká k tomu Tomaštík. Oním překvapením je jméno spolujezdce, který poprvé usedne do soutěžního Subaru Impreza STi. Křest na „horkém sedadle“ si v Praze odbude Aleš Háma.

 

Třiatřicetiletý Aleš Háma disponuje hlasem, který slýcháváme nejen z rádia, ale i z dabingu zahraničních filmů. Veřejnosti je ovšem známá i jeho tvář, ať již z televizní obrazovky, filmového plátna či divadelních prken. „Už se na to svezení moc těším. Jsem známý skalní fanda značky Subaru. Sám mám doma forestera, kterého si nemohu vynachválit.

 

I můj vztah k domovskému městu týmu, Vsetínu, je velmi kladný, protože tam často jezdím s kamarádem a kolegou Jakubem Wehrenbergem,“ objasňuje pojítka s TOVR Motorsportem Háma.

 

„Aleš bude už osmým spolujezdcem mé kariéry a je zatím jediný, s nímž jsem ještě pořádně neboural. Možná to přijde v Praze,“ směje se vsetínský jezdec a dodává: „Samozřejmě nebudeme závodit o vteřiny, nejde nám tu o výsledek. Chceme se jízdou bavit a také rozehřát přihlížející fanoušky, ať u trati nemrznou zbytečně. Věřím, že Pražský rallysprint bude pro všechny zúčastněné pěkná podívaná.“

 

tisková zpráva

          -Vicky- Media Productions

     

 

PR

               

                                  


 
 
Fotogalerie:   A1GP 2006 - 2007 v Brně. Momentky od Jana Škody

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose