www.car.cz
 

Jiřímu Volfovi bude v Praze číst noty herec Jakub Wehrenberg
     29.11.2006 12:43 - tisková zpráva


 

Zatímco loni vybojoval v Praze páté místo v hodnocení produkčních vozů společně se svým stabilním navigátorem Petrem Novákem, letos se na Pražském rallysprintu posadí na horké sedadlo vedle Jiřího Volfa moderátor, herec a zpěvák Jakub Wehrenberg.

 

Ačkoliv Pražský rallysprint není soutěží, kde by se bojovalo o body a jezdci by zde za každou cenu usilovali o co nejlepší umístění, v dílnách týmu NTS Plzeň - Gassner rallisport  je v těchto dnech živo, jakoby se tým připravoval na start v mistrovství světa, a mechanici mají pořádně napilno. Po havárii na sprintu ve Vsetíně je na voze, s nímž se Jiří Volf a Jakub Wehrenberg v Praze představí, stále co dělat.

 

„V sobotu jsme auto přivezli z karosárny a celý víkend se na něm usilovně pracovalo. Asi to bude kvapík až do posledních okamžiků a i já nejspíš pojedu klukům alespoň na jeden den pomoci. Ale v tuhle chvíli to vypadá, že vše stihneme včas,“ popsal aktuální situaci Jiří Volf.

 

Na horké sedadlo spolujezdce usedne do lanceru vedle brněnského jezdce moderátor, herec a zpěvák Jakub Wehrenberg, jehož si posluchači pamatují z rádia jako moderátorského partnera Aleše Hámy, který se v Praze představí v roli spolujezdce v jiném voze.

 

 Jiří Volf ale popírá, že by mezi oběma „mitfáry“ a potažmo celými posádkami měla panovat nějaká zvýšená rivalita: „To určitě ne! Do Prahy se jedeme pobavit, udělat radost divákům atraktivními smyky a v pořádné zátěži po opravě vyzkoušet vůz. Určitě to z naší strany ale nebude žádná střelba. Uražené kolo nebo něco obdobně nemilého by pro mě po vsetínské bouračce znamenalo katastrofu,“ uvědomuje si Jura.

 

Ačkoliv Jiří Volf tratě Pražského rallysprintu dobře zná, nečeká jeho spolujezdce pouhé svezení. „Kuba určitě nechce být jen pasažér. Chce si vyzkoušet roli navigátora, takže rozpis psát budeme. Jakub do toho jde s velkým nadšením a pokud vím, společně s Alešem Hámou už podstoupili první ‚spolujezdecké kurzy‘ pod odborným vedením Dalibora Gondíka, který v rally už není žádným nováčkem. Těším se, že si společně Prahu užijeme a pobavíme sebe i diváky,“ uzavírá Jiří Volf.

 

XII. TipCars Pražský rallysprint odstartuje na Strahově v sobotu 2. prosince 2006 v 7:45 hod. Na posádky čeká 6 rychlostních zkoušek o celkové délce 47,54 km. Na cílovou rampu situovanou opět na pražském Strahově vyjede první posádka v sobotu ve 14:10 hod.

 

 

VOLF MEDIA SERVICE

www.volfjirka.cz,

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   První Čech v Peugeotu Super 2000, listop. 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose