www.car.cz
 

Aleše Liemann a Martin Koreň odpovídají. Praha jž v sobotu !!
     30.11.2006 11:32 - tisková zpráva


Odpovědi FMX jezdce Aleše Liemanna!

Jak se těšíš do Sazka arény na Nokia Freestyle Motocross 2006?
Je to největší FMX událost v ČR, kde můžeme změřit síly se špičkovými jezdci z Ameriky před tisíci lidmi, kteří dokáží tak rozburcovat, že všechny zábrany hned spadnou a je k vidění víc než maximum jezdce. No, už nemůžu dospat.
Máš přichystané nějaké speciální překvapení a prozradíš nám něco?
Budu se snažit jet co nejčistěji a provést své nejtěžší triky, které bych chtěl završit backflipem s 'nějakou' kombinací.
Jak se ti líbí gladiátoři a téma her ve Starém Římě?
Myslím si, že je to skvělý nápad, protože v našem těle musí téct také bojovná krev, i když to máme o dost lehčí v tom, že se nemusíme pozabíjet. Celý duch této atmosféry diváky rozburcuje a dostane do varu, což je pro nás to nejdůležitější.
Jak si stojí tato akce v porovnání s ostatními ve světě?
Ze zkušenosti vím, jaké akce jsou v cizině. Většinou organizátoři mají velké problémy s návštěvností. Tato akce si už díky těžké práci M. Rejmana vybudovala skvělé jméno u nás i v zahraničí, a proto o ní vědí ti nejlepší jezdci, kteří rádi přivítají pozvánku. Díky tomu se diváci můžou kochat tím nejlepším, co se ve světě Free Style Motocrossu právě děje, a to se jen tak někomu nepodaří. Jsou to takový český X-games, kde se každý jezdec chce předvést a to dělá tu atmosféru.

FMX jezdec Martin Koreň odpovídá

Jak se těšíš do Sazka arény na Nokia Freestyle Motocross 2006?
Těším se. Hlavně na afterparty.
Máš přichystané nějaké speciální překvapení a prozradíš nám něco?
Nechtěl bych něco slibovat a pak to nedat. Nechám tomu volný průběh.
Jak se ti líbí gladiátoři a téma her ve Starém Římě?
Když si představíte, co se dělo před 2000 lety v Římě za hry, tak si uvědomíte, že se lidé v té době dokázali bavit stejně, ne-li lépe než my dnes. Různí gládiátoři nasazení proti sobě v různých číslech. Prostě pecka. Četl jsem, že jednou 13 gladiátorů bojovalo proti 100 lvům. Teď už nevím, kdo vyhrál, ale musel to být pořádný masakr.
Jak si stojí tato akce v porovnání s ostatními ve světě?
Jako samostatná show jsou gladiatorské hry v Sazka areně hodně uznávané. Všichni se na to těšíme. Před akcí se všichni ptají, co tam bude a po akci chtějí vědet, jaké to bylo. Patří to mezi největší fmx akce v Evropě.

PR

více na www.gsma.cz.

 

foto: www.kuchta.cz


 
 
Fotogalerie:   Testy Buggyry na rychlostní rekord, listop. 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose