www.car.cz
 

Oficiálně - Škoda pokračuje : S2000 na bázi nové Fabie bude v roce 2007 testován
     6.12.2006 13:19 - tisková zpráva


HISTORIE MOTORISTICKÉHO SPORTU ZNAČKY ŠKODA POKRAČUJE

  • Odstartuje vývoj nového vozu pro kategorii S2000
  • Soutěžní vůz S2000 bude postaven na bázi nové generace modelu Fabia
  • Rok 2007 bude věnován vývoji nového speciálu

Historie motoristického sportu značky Škoda bude i nadále pokračovat v automobilových soutěžích. Představenstvo společnosti Škoda Auto schválilo zahájení vývoje nového soutěžního vozu na bázi druhé generace Škody Fabia, která se představí počátkem příštího roku.

 

Rok 2007 bude věnován vývoji a testování nového vozu Škoda pro kategorii S2000. Ta se v příštích letech pravděpodobně stane vůbec nejatraktivnější kategorií v seriálu automobilových soutěží. Záměrem Škoda Auto je vyvinout vůz, který bude cenově dostupný většímu množství soukromých týmů a nových mladých talentů jak na národní, tak i mezinárodní úrovni. Budou-li vozy WRC v blízké budoucnosti vyloučeny z národních šampionátů, nabídne Fabia S2000 atraktivní alternativu zákazníkům po celém světě.

 

Škoda Auto zároveň dále počítá s podporou soukromého týmu Jana Kopeckého s vozem Fabia WRC v mistrovství světa 2007. O detailech spolupráce se zatím jedná a výsledky budou oznámeny později.

 

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Testy Buggyry na rychlostní rekord, listop. 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose