www.car.cz
 

Složitý první ročník BMW 1 Challenge vyvrcholil slavnostním večerem
     15.12.2006 10:31 - tisková zpráva


Prodejní prostory AuTec Group se v úterý 12.12.2006 proměnily na salón tiskové konference a k slavnostnímu vyhlášení prvního ročníku BMW 1 Challenge. Exkluzivní modely BMW se závodními vozy BMW1-130i a luxusní prostředí doplněné cateringovou firmou starající se o hosty, jezdce a novináře - tak vypadal slavnostní podvečer BMW 1 Challenge 2006.

 

Tiskové konference se zúčastnil za Bervid Prodrive Václav Bervid sen. a zástupce firmy Petr Žáček, zástupce firmy AuTec Group Jaroslav Čepička a Peter Novosád ředitel výroby sportovních pneumatik Matador.

 

Václav Bervid sen. :"Letošní první ročník je úspěšně za námi. Když jsme se takto před rokem sešli, tak 90% zúčastněných nevěřilo, že se to podaří. A podařilo se. Prošli jsme si pár těžkými okamžiky, ale závěr sezóny se nám vydařil a byli jsme součástí světových závodů, což něco znamená. Dnes stojíme na prahu druhé sezóny, která bude o mnohé lepší, protože se poučíme z letošních chyb."

 

Jaroslav Čepička: "Když nám pan Bervid oznámil co chystá, věděli jsme že to bude spousta práce, která nebude na vnějšek vidět. My jakož to prodejci značky BMW motoristickému sportu fandíme a tak jsme jméno a zvuk BMW 1 Challenge šířili prostřednictvím našich kontaktů dále. Myslím si, že tento značkový pohár zvedl zájem o vozy nižší třídy značky BMW. Bereme naši spolupráci jako přínosem a doufám, že tento šampionát bude do dalších let tím nejlepším co mohou okruhové závody nabídnout."

 

Peter Novosád: "Od začátku jsme tomuto novému projektu věřili a fandili. Budeme velice rádi pokud naše spolupráce bude nadále pokračovat i v dalších sezónách."

 

Následující položkou v programu bylo slavnostní vyhlášení prvních třech jezdců: 1. Jaroslav Honzík jr. 2. Michal Dolák a 3. Milan Kusý jr.

 

Jaroslav Hozík jr.: „ Pro nás to byla samozřejmě velice dobrá sezóna. Rád bych poděkoval rodině a našim sponzorům za podporu v letošním roce.“

 

Michal Dolák: „ Samozřejmě i pro nás byla sezóna příznivá a účasti v následující sezóně se samozřejmě nebráním.“

 

Milan Kusý jr. : „ Letos to pro mě byla vůbec první sezóna v automobilových závodech. Nejel jsem celou sezónu a skončil jsem třetí, bylo to dobré. O účasti v nadcházejícím ročníku jednáme.“

 

Pozvání na slavnostní večer přijalo i několik zástupců našich reklamních partnerů a také Chantal Poullain, která byla ozdobou posledního závodu v Brně při A1GP.

 

Součástí večera byla i volná debata s množstvím chutného jídla a pití.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   XII. Pražský rallysprint od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose