www.car.cz
 

Adam Lacko končí s trucky a chce do cestovních vozů !!
     16.12.2006 10:09 - Pavel Jelínek


Také trucker Adam Lacko před nadcházející sezónou ohlásil, že bude chybět v příštím ročníku EP tahačů 2007, kde letos  skončil celkově na  osmém místě, i když neodjel elou  sezónu, ale jen několik závodů.

V jeho teamu se (opět) rozhodli rychlé trucky opustit a  v podstatě, jak   říká týmový šéf Michal Matějovský, trucky může Adam jezdit  na stará kolena a třeba až  do důchodu ......

Lacko chce jezdit s cestovními vozy, zřejmě ve FIA GT. Před několika dny  si pak vyzkoušel  i rallye, když startoval  s Fábií Kit car v Praze.

Rozhovor s Adamem Lackem o letošní sezóně i ukončení závodění  s trucky můžete vidět  v pořadu  MotorTip a to   až do 22 prosince, včetně na internetu !!

 

Předvánoční MOTORTIP ve znamení RALLYE. Vsetín, Sosnová, Praha.
Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především v kabelových televizích, ve své další  premiéře přináší několik následujících motoristických akcí, tentokrát hlavně ve znamení fanoušky nejžádanější disciplíny - rallye.


 
 
Fotogalerie:   Havárie motoristek - když blondýna potkala brunetu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose