www.car.cz
 

Motocyklový mág Valentino Rossi dál touží po startech v rallye !!
     27.12.2006 13:16 - Pavel Jelínek


Motocyklový mág Ital Valentino Rossi už okusil lecjaký  závodní speciál, ale dál touží především po startech v  rallye, která ho láká  asi nejvíce !!

Jezdil  již s formulí 1, s GéTéčkem, s Mercedesem DTM........A také v již  zmíněné  rallye  a to samozřejmě hned v nejvyšší a nejprestižnější kategorii s vozem WRC.

Jeho  první start v rallye sice  nedopadl před pár  roky úplně  úžasně a skončil v jedné z prvních zaráček, ale v nedávné letošní Rallye Nový Zéland již z toho bylo jedenácté místo, což je  už poměrně  slušné !! Ještě o něco později pak Rossi dokonce s Focusem WRC vyhrál italskou Rallye Monza.

Nyní  divokého  Itala  čeká především další  sezóna v  MS silničních motocyklů, ale zároveň již plánuje i  start v šotolinové Britské rallye, ale také v  únorové Norské rallye, kde by jej čekaly opět zcela nové podmínky -  a to  sníh a led ...


 
 
Fotogalerie:   Nahlédnutí do kalendáře WRC 2006 od Martina Viďourka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose