www.car.cz
 

Do roku 2007. Aspoň na silnicích BEZ zbytečného stresu a spěchu !!
     29.12.2006 09:51 - tisková zpráva


Už půl roku jezdíme podle nových pravidel. Doufáme, že statistiky prokáží účelnost bodového systému, a že naši zákonodárci brzy odstraní ony "nedodělky", které se do zákona "nějak" dostaly.

Nicméně: první okamžiky nového roku bychom měli vnímat s obzvláštní pozorností. Alkohol, který neodmyslitelně k novoročním  oslavám patří, v žádném případě nesmí být spojován s řízením motorového vozidla. Vždyť alkohol sehrává v tomto období jednu z nejnebezpečnějších úloh. Zvláště mladí řidiči, využívající motorové vozidlo k nočním vyjížďkám, předvádějí často okolí své řidičské "schopnosti".

Statistiky pak hovoří o nepřiměřené rychlosti, smyku a přecenění vlastních schopností pod vlivem alkoholu. Bujará nálada, pocit jistoty za volantem způsobují tragické okamžiky. Zanechejte proto zbytečného stresu a spěchu, raději ponechejte auto doma a použijte jinou dopravu. Pamatujte, že pravidla hry se na silnici musejí dodržovat vždy, a že více než polovinu obětí představují nevinní!!

 

UAMK


 
 
Fotogalerie:   Pokus o rychlostní rekord Buggyry, prosinec 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose