www.car.cz
 

Přihlášky na Mogul Šumava Rallye Klatovy 2007 již přicházejí.
     4.1.2007 06:58 - Pavel Jelínek


Pořadatelé tradiční Šumavy bývají na informace   neméně  tradičně  skoupí a tak přinášíme alespoň několik  bleskovek k této rychle  se blížící akci. Minimálně ta druhá stojí za pozornost :

Přihlášky na Mogul Šumava Rallye Klatovy 2007 již přicházejí.

Pořadatelé úvodního podniku domácího mistrovství v automobilových rally na české půdě již dostali první přihlášku. Došla 27. Prosince od posádky Běhálek – Černohorský. Startovat budou s vozem Subaru WRX Sti ve skupině N4.

 

Roman Kresta na Mogul Šumava Rallye Klatovy 2007.

Před pár dny se definitivně potvrdil to, o čem se již nějakou dobu spekulovalo mezi příznivci automobilových soutěží. Roman Kresta bude startovat na Mogul Šumava Rallye  Klatovy!

Na čtyřicátém druhém ročníku klatovské soutěže bude naše soutěžácká hvězda startovat za tým  firmy Paramo a.s. v barvách Mogulu. „Šumava“ bude první domácí soutěží, na které Krestu uvidíme.

Kdo bude startovat na 25. ročníku IQ-Jänner-Rallye 2007 ?

Rakouští pořadatelé zveřejnili seznam přihlášených posádek na první soutěž domácího mistrovství a úvodní soutěž Wintercupu pro rok 2007. Bude opravdu nač se těšit. Startují posádky z Rakouska, Polska, Finska, Maďarska, Německa, Slovenska, Švýcarska a samozřejmě naše, České posádky.

Uvádíme alespoň několik zajímavých jmen: Baumschlager, Pech, Arazim, Cais, Peták, Mörtl, Kuchar, Blomquist, Paasonen, Gassner a další a další.

Do Wintercupu jsou přihlášeni m.j. Cais, Peták, Valoušek, Mörtl, Paasonen, Gassner, Wittmann, Szabo.

S dalšími zajímavostmi a podrobnostmi seznámíme naše čtenáře v nejbližší době.

PR

Oficiální stránky rallye : www.mogul-sumava-rallye.cz

A ještě jeden  velmi zajímavý odkaz :

PROBLÉM Rallye Šumava a použití pneumatik s hroty TRVÁ !!!! Nepoučitelní funkcionáři !!!
     
Po několika spíše náhodných rozhovorech s pány Pospíšilem a Babkou na Setkání Mistrů a následně naposledy včera při vyhlášení Pražského rallyesprintu jsme se dozvěděli, že ředitelství Rallye Šumava je rozhodnuto, dle jejich vlastních slov z 95%, v nadcházejícím ročníku NEPOVOLIT užití pneumatik s hroty. celý článek
 


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na Dakar 2006, foto archiv týmu Ivo Kaštana

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose