www.car.cz
 

24h Daytona: Tomáše Engeho čeká ostrý test v Daytoně
     5.1.2007 00:42 - tisková zpráva


Tomáše Engeho čeká v tomto týdnu třídenní test vozu Riley&Scott MK XI týmu Samax Motorsport přímo na dráze v Daytoně, kde na konci měsíce bude bojovat v nejpopulárnější americké čtyřiadvacetihodinovce.

Hned první lednový týden se na Floridě rozburácejí motory a týmy se budou usilovně připravovat na 24 hodin Daytony, které se jedou o víkendu 27.-28. ledna. K testům se přihlásilo celkem 68 vozů, z toho 28 z nich spadá mezi prototypy a zbylých 40 tvoří vozy GT. V jezdeckém poli bude mít zastoupení i Česká republika, na svůj premiérový start se bude připravovat Enge.

Liberecký rodák poprvé testoval s týmem Samax Motorsport loni v prosinci na okruhu Homestead-Miami a následně došlo k dohodě o startu v Daytoně.

Testovací jízdy jsou v Daytoně na programu od čtvrtka do soboty. Enge je nahlášen do vozu se startovním číslem 7, který bude sdílet s Tomem Kimber-Smithem, vítězem třídy GT2 v Le Mans 2006, a Jeffem Bucknumem, závodícím v IRL.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   První fotky z Dakaru 2007, přejímky, foto Jirka Vintr

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose