www.car.cz
 

Volkswagen importérem č. 1 v České republice
     6.1.2007 08:31 - tisková zpráva


 

  • Importér osobních a užitkových automobilů Volkswagen se za rok 2006 stal jedničkou mezi importéry v České republice.

 

Praha, 5. ledna 2007 – S celkovým prodejem 13 134 vozidel (+ 12 % ve srovnání s rokem 2005) se Volkswagen stal nejúspěšnějším dovozcem automobilů do České republiky za rok 2006. V loňském roce se pro osobní vozy Volkswagen rozhodlo 7116 (+ 2,74 %) zákazníků a 6018 (+ 25,93 %) si zakoupilo některý z užitkových vozů, nebo přestavěných osobních vozů této značky.

 

„Za našimi výbornými prodejními výsledky stojí především  mohutná produktová ofenziva a obrovské nasazení celé prodejní sítě,“ shodují se David Liška, vedoucí divize osobních vozů Volkswagen, a Dušan Blaško, vedoucí divize užitkových vozů Volkswagen společnosti Import Volkswagen Group.

 

Bestsellerem mezi osobními vozy je dlouhodobě model Passat (3040 prodaných vozů), u nějž se v loňském roce naplno rozběhl prodej verze Variant, velmi dobře se začala prodávat loňská novinka, atraktivní kupé-kabriolet Eos, a obměnu modelových řad v závěru roku završily modernizované modely Touareg a Touran.

 

Skvělý výsledek si připsala divize užitkových vozů Volkswagen, která zlepšila celoroční výsledek o 1239 vozů. „Rovnou měrou se na tom podílejí všechny naše kompletně modernizované modelové řady. Výborně se uvedl silák Crafter, u kterého poptávka výrazně překračuje nabídku a nyní jednáme o zvýšení výrobních kvót,“ říká Dušan Blaško.

 

„Tradičně velký zájem je o modely Transporter a zejména jejich osobní verze Multivan, velkou radost máme i z výrazného zvýšení prodejů modelu Caddy.“

 

Přes výborné výsledky v roce 2006 obchodní a marketingové aktivity dovozce Volkswagen neustávají ani s příchodem nového roku. V plném proudu jsou akce na výprodej skladových vozů, nabídky jednotlivých modelových řad rozšířily atraktivní akční pakety, jako např. rozšířená výbava u Passatů nebo nové akční modely Multivan Startline a Atlantis u užitkových vozů.

 

 

Import Volkswagen Group

AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   První fotky z Dakaru 2007, přejímky, foto Jirka Vintr

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose