www.car.cz
 

Randýsek zůstal stát s nepojízdným motocyklem a opravuje, Kaštan ohnul řidítka
     9.1.2007 23:02 - tisková zpráva


9.ledna 2007

Ivo Kaštan – Gauloises Suzuki Czech (32) a Dušan Randýsek (87)  - KM Racing

 

 

Čtvrtá etapa rallye Dakar nepřinesla žádné pozitivní zprávy. Největší tragédií je úmrtí jihoafrického motorkáře Elmera Symonse.  Všichni jsou otřeseni touto zprávou.

 

Etapa měřila celkem 679 km z čehož byla 405 km rychlostní zkouška. O její náročnosti svědčí počet  odstoupených závodníků. Je to teprve začátek. To nejtěžší ještě přijde.

 

Motorkáři zůstávají přes noc v cíli rychlostní zkoušky ve speciálně pro ně postaveném bivaku. Nemají k dispozici žádné náhradní dály ani kola. Spacáky a stany jim poskytnou výjimečně pro tuto noc organizátoři. Kdo tedy poškodil motocykl ,musí vydržet dalších 775 km do Tan Tanu.

 

Ivo Kaštan do cíle dorazil na 65 pozici s lehce poškozeným motocyklem. „Celkem dost jsem upadl a ohnul řidítka. Na motorce mám nějakou práci, ale nijak to neohrožuje moje pokračování v soutěži.“

 

Dušan Randýsek zůstal stát se svým nepojízdným motocyklem  kousek za prvním kontrolním bodem. Zatím nevíme, zda se mu podaří motocykl opravit a bude pokračovat v závodě.

 

 

KM Racing

 

 

 


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na Dakar 2006, foto archiv týmu Ivo Kaštana

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose