www.car.cz
 

Nejlepší jezdci autocrossového ME vyhlášeni v Bratislavě
     26.1.2007 10:47 - Pavel Jelínek


Autocross byl vždy  slavnou českou  disciplínou. A tradice pokračuje. V polovině  ledna se pak všichni špičkoví autocrossaři sešli na slavnostním večeru, kde byli oceněni. Konal se na Slovensku v Bratislavě.


Nejlepším evropským autocrossařům, ale i rallycrossařům a prvním pěti z každé mistrovské divize zde byla FIA udělena patřičná zasoužená cena. V divizi 1 cestovních vozů si medaile vyzvedl mistr Evropy, Němec Helmut Wild, druhý - vicemistr Alexander Kvashnin z Ruska a k české  radosti také třetí muž Evropy, náš Ladislav Brožek. Tomu loňská sezona parádně vyšla a jistě by si to rád minimálně zopakoval.

V divizi D3A byl p=ohled na stupně vítězů ještě mnohem radostnější :  titul mistra Evropy obhájil Petr Turek, druhé místo v tabulce opět získal Ladislav Hanák a třetí pak další našinec - Vít Nosálek.

Také v královské divizi D3 to Čechův   vyšlo podobně: stupně vítězů obsadili také pouze Češi. Titul mistra Evropy obhájil Petr Bartoš, stříbro vybojoval Roman Keřka a bronz získala legenda autocrossu u nás i v Evropě Jaroslav Hošek.

 

Jen tak dál !!!:-))


 
 
Fotogalerie:   Novopacká kudla 2006 na sněhu a ledu, foto Pavel Chymek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose