www.car.cz
 

Valoušek senior má problém ....
     11.5.2007 12:05 - Pavel Jelínek


Tomáš Hrdinka, Martin Koloc, Roman  Odložilík a zřejmě by  šlo ještě chvíli pokračovat. Všichni jsou závodníci nebo bývalí závodníci a spojuje je problém s policejním vyšetřováním jejich finančních  transakcí. ....

Nyní se zdá, že do "party" přibyl další - Pavel Valoušek senior, po kterém  bylo vyhlášeno policejní pátrání, zatímco junior  letos  rozbíjí jedno auto za druhým.

Policie jej označuje dokonce jako  nebezpečného pachatele. Více najdete u kolegů i idnes.cz právě zde.

 

A ještě aktuální dodatek od našeho stálého kolegy, z kterého je zřejmé, že všechno může být jinak ...:

Než ty bláboly z idnes (už ten idiotský popis vysokého blonďáka...) se mně zdá pravdivější informace T. Holubáře, která byla na fóru:

Neni pravda, že p. Valoušek sen. je celostátně hledaný a na útěku. V úterý ho vyzvala policie na výslech, ale bohužel byl na služební cestě a nemohl se dostavit. S policií se domluvil, že přijde druhý den, tedy ve stredu. Od stredy byl v cele predbezneho zadrzeni. Tudíž informace serveru iDnes o jeho celostátním hledání ze čtvrtka je naprostý nesmysl a blábol. Nevím kdo chtěl p.Valouška sen. poškodit, ale věřím v to, že viník se najde.

Teď něco k obvinění.
Obvinila ho rodina, která bydlí vedle sídla firmy rodiny Valoušků. Pan Valoušek sen., kdysi z dobré vůle zaměstnal matku z té rodiny, protože se jí utopil syn a tak ji chtěl pomoci. Za několik dní jí manželka p.Valouška sen. vyhodila z práce, protože ve své podstatě nevěděla, co práce je. Její vyhazov probíhal velice rychle a drsně.

Ta paní potom slibila, ze se pomsti - A JE TO TADY! A teď to hlavní. Dnes byl pan Pavel Valoušek sen. propuštěn z cely předběžného zadržení.

jf


 
 
Fotogalerie:   Mimoňské Války XI 5.5.2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose