www.car.cz
 

Rally Kalendář 2008 - opět v limitované sérii a za dobrou cenu!!
     20.11.2007 19:35 - Pavel Jelínek


Stejně jako v předchozích dvou letech, tak i letos vychází nástěnný Rally Kalendář z „dílny“ známého fotografa Martina Viďourka. Avšak oproti letům minulým, došlo letos ke dvou významným změnám.

 

První změnou, pro fanouška rally zcela jistě velmi důležitou, je formát. 13 špičkových fotografií, pořízených na tratích letošního MS, je vytisknuto na kvalitní křídový papír o velikosti 58x37cm!!!

 

Druhou a neméně významnou změnou je podepsaná sponzorská smlouva s firmou Pneuservis Majšajdr, která se velkou měrou podílí na financovaní výroby a distribuce.  Díky této spolupráci je možné tento krásný kalendář nabízet za velmi přijatelnou cenu 250,- Kč.

 

Tuto limitovanou edici je možné  objednat na domovských stránkách autora http://www.frozentime.cz , na e-mailu rally.calendar@gmail.com nebo zakoupit přímo v kanceláři pneuservisu Majšajdr v Rychnově nad Kněžnou.

 

 

Rally Calendar 2008

Autor: Martin Viďourek

Velikost: 58x37cm

Počet stran: 13

Cena: 250,- Kč + poštovné

Objednávky: rally.calendar@gmail.com , http://www.frozentime.cz


 
 
Fotogalerie:   Rally Kalendář 2008 Martina Viďourka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose