www.car.cz
 

Martin Prokop na dnešním shakedownu ve Finsku nejrychlejším juniorem
     31.7.2008 22:09 - tisková zpráva


Martin Prokop se shakedownem spokojen

Dnes otevřel program Finské rallye shakedown, trať si projeli třikrát i Martin Prokop s Janem Tománkem se svou C2. Jejich čas z posledního průjezdu pak byl nejrychlejším v hodnocení účastníků juniorského šampionátu.

„Profil shakedownu se podobal sobotním vložkám. V jeho průběhu jsme vyzkoušeli to, co bylo třeba. Auto vypadá, že je připravené velmi dobře, já se v něm cítím skvěle,“ čí své postřehy z Finska Martin Prokop.

Trať doznala oproti předchozímu ročníku několika změn. „Je to trochu jiné než bývalo. Trénink samotný byl hodně dlouhý a náročný. Takový jsem snad ještě na  MS nezažil, dvanáct hodin jsme téměř neustále jeli. Přejezdy jsou hodně dlouhé, kdy spousta vložek se jede jenom jednou. Sobotní etapa bude hodně o výdrži auta, vložky jsou užší a obměklé.

Pátek a neděle by pak měly být zase rychlejší,“ míní pilot Jipocar Racing Teamu a přibližuje podmínky, které panují v okolí Jyvaskyla: „Během tréninkových jízd nás provázela jasná obloha. Nyní to vypadá, že by mohla nějaká kapka spadnout,“ uzavírá.

Časy Martina Prokopa a Jana Tománka na shakedownu Finské rallye:

1. průjezd 2:30.6

2. průjezd 2:28.1

3. průjezd 2:25.9

Jipocar Racing

www.martinprokop.com

 

pr


 
 
Fotogalerie:   Finsko 2008 a našinec Martin Prokop, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose