www.car.cz
 

Tovární Fábie S 2000 se představí na dalším podniku IRC na belgické Ypres
     4.6.2009 13:54 - tisková zpráva


TÝM ŠKODA MOTORSPORT SE PŘEDSTAVÍ NA BELGICKÉ RALLY YPRES

Po úspěšné premiéře na lednové rally Monte Carlo a skvělém druhém místě na květnové rally Azorské ostrovy se mladoboleslavský tým Škoda Motorsport představí na dalším podniku seriálu IRC na belgické rally Ypres, která se koná ve dnech 18. - 20. června. Nabitá startovní listina slibuje špičkovou podívanou a lze očekávat strhující závod o každou vteřinu.

Šéf týmu Škoda Motorsport Michal Hrabánek start na Ypres komentuje: “Po Azorech jsme chtěli původně startovat až v Rusku, belgická rally patří ovšem k ostře sledovaným soutěžím s kvalitním obsazením a zázemím a protože náš projekt není jen o závodění, ale také o zákaznickém programu prodeje vozů Fabia Super 2000, učinili jsme s ohledem na další budoucnost projektu rozhodnutí v Belgii startovat. Notně k tomu přispěla i vynikající spolupráce a podpora našeho zastoupení pro prodej vozů Škoda v Belgii.

 To se rozhodlo podpořit start belgického esa Francoise Duvala v barvách týmu Reného Georgese s Fabií Super 2000. V neposlední řadě půjde o další premiéru Fabie Super 2000, a to na čistě asfaltové trati.“

Fotogalerie z dvoudenního testování Škody Motorsport na Vyškovsku (autor: Jiří Dokulil):

....avideo z testu z autorské dílny Jana Olejníčka:


„Zákaznický program týmu Škoda Motosport je po svém startu v první polovině letošního roku možné hodnotit stejně pozitivně jako výsledky továrního týmu“, doplňuje Michal Hrabánek.

První vlaštovkou na poli prodeje vozů soukromým zákazníkům byl tým BRR Raimunda Baumchlagera, který se podílel na testování prototypu Fabia Super 2000 v loňském roce. S privátní Fabií Super 2000 se BRR tým účastní seriálu mistrovství světa kategorie PWRC se švédským jezdcem Patrikem Sandellem, který z dosavadních čtyř startů slavil dvě vítězství (Norsko a Kypr) a jedno druhé místo (Sardínie).

Raimund Baumschlager se sám za volantem Fabie účastní s podporou rakouského importéra Škoda Auto seriálu mistrovství Rakouska a po dosavadních dvou startech, které proměnil v jedno vítězství a jedno třetí místo, seriálu rakouského mistrovství celkově vévodí.

Své příznivce našla Fabia Super 2000 i v zemi motoristickému sportu zaslíbené – Itálii. Tým A-Style/MRT v současné době vlastní již dva vozy Fabia Super 2000 a účastní se především podniků italského mistrovství, kde se doposud umístil s jezdcem Gambou jednou druhý a s Travagliou jednou třetí. V očekávání je prodej vozu italskému týmu ŠkodaRally Team Italia, který je podporován místním importérem vozů Škoda.

„Připraveny jsou i prodeje do dalších zemí, s jednotlivými zájemci jsme v různých fázích jednání. Poptávka momentálně převyšuje naše možnosti, nicméně tento rok bychom chtěli uspokojit až 15 zákazníků. Velký zájem zákazníků nás těší a potvrzuje správnost naší strategie, že se kromě podpory vlastního továrního týmu soustředíme i na podporu aktivit privátních subjektů“, upřesňuje Michal Hrabánek.



Jaroslav Černý, Podniková komunikace
Karel Pokorný, Podniková komunikace

PR


 
 
Fotogalerie:   Sardinie 2009 a shakedown objektivem Míry Knedly

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose