www.car.cz
 

Po Německu : Roman Kresta děkuje fanouškům
     tisková zpráva


Posádka Roman Kresta-Jan Tománek startovala v Německé rally v zelenobílých barvách továrního týmu Škoda Motorsport s vozem Škoda Fabia WRC. Jejich úkolem bylo potvrdit stoupající konkurenceschopnost vozu s okřídleným šípem na kapotě. V páteční etapě svůj úkol Roman splnil bezezbytku, když páteční etapu dokončil na celkovém sedmém místě, ale po šesté rychlostní zkoušce dokonce figuroval na pátém místě za úřadujícím světovým šampiónem Solbergem. Svůj výtečný výkon okořenil skvělým 3.místem na 5.rychlostní zkoušce „Ruwertal 2“.

Nejenom továrnímu týmu Škoda, ale samozřejmě i Romanovi se vydalo fandit mnoho českých fanoušků. Každý průjezd vozu Škoda Fabia WRC byl náležitě aplaudován a pochopitelně největší podporu měl právě Roman Kresta. Při jeho průjezdech to mnohdy vypadalo, že trať Německé rally vede moravskými vinicemi…

Skupinka příznivců internetového serveru www.eWRC.CZ však v Německu pouze nefandila, ale pomáhala posádce Roman Kresta-Jan Tománek s monitoringem počasí a povrchu trati během celé soutěže.

„Velké poděkování patří všem, kteří nám s monitoringem počasí při Německé rally pomáhali. Svoji náročnou úlohu zvládli výborně a výrazně nám při soutěži pomohli. Samozřejmě nás potěšilo velké množství českých fanoušků podél tratí rychlostních zkoušek i v servisní zóně. Všem upřímně děkujeme za podporu,“ řekl Roman Kresta po skončení soutěže.

Spolupráce s našimi špióny byla výtečná. Počasí při Německé rally bylo velmi proměnlivé a my jsme díky informacím přímo z trati měli poměrně přesné informace, které byly pro nás velkým přínosem. Za všechny zprávy velmi děkujeme,“ doplnil Jan Tománek.

Ihned po návratu z Německa zahájila posádka Roman Kresta-Jan Tománek přípravu na domácí Barum Rally Zlín, která bude odstartována v pátek 27.srpna.2004.

tisk info
Martin Bobek , www.eWRC.CZ


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose