www.car.cz
 

Sbírka na Romana Krestu se nezastavila. Na kontě je milión
     11.12.2004 06:33 - Pavel Jelínek


Zdá se, že ne všichni fandové zaregistrovali novinku o  nečekaném angažmá Romana Kresty do továrního týmu  FORD pro sezónu 2005, možná pak až do  roku 2008.

Nebo jenom tuzemské peněžní  ústavy pracují s takovým zpožděním, že peníze na  Romanově kontě  nadále  přibývají - i  když je sbírka vlastně již spíše  bezpředmětná. I když i  na starty v továrním týmu  bude muset  Roman jistou sumou  přispět........ Možnosti a  formy případné podpory českého jezdce se ale  nadále hledají ( viz níže)

Nicméně k dnešnímu je na uvedeném kontě již přes milión !!

Příspěvky fanoušků:628 212,69 Kč replica watches

Příspěvky partnerů:414 035,80 Kč

Celková suma:
1 042 248,49 Kč
Stav ke dni 10.12.2004

Celk. počet všech příspěvků:  481

A ještě aktuální slovo Romana,který svým fandům objasňuje, jaké jsou  možnosti naložení  s vybranými  financemi:

INFO FANS-Slovo Romana Kresty2   ( 10.12.2004) 

Milí fanoušci,

uvědomuji si, že jsem Vás nechal delší dobu bez slíbených informací ohledně Vaší "sbírky" na stránkách www.FansforKresta.com., ale opravdu nebylo snadné, z časových důvodů, projednat se všemi mými nynějšími partnery to, co jsem slíbil Vám, svým fanouškům, ve svém úvodním slovu ze dne 15.11.2004. Ještě předtím, než se dostanu k tomu, co bude se "sbírkou" dál, připomenu, co bylo napsáno:

1."Dávám své slovo, že takto získané prostředky využiji pouze a jen na pronájem tohoto vozidla (WRC) při Rally Monte Carlo 2005 a pojedu tak, abych svým výkonem prokázal, že do Mistrovství světa v rally patřím."
2."Vozidlo bude dle přání Vás, fanoušků, vypadat následovně: česká vlajka na kapotě s nápisem Fans for Kresta, na bocích na samolepce seznam všech fanoušků se jménem a s částkou, kterou přispěli a v pořadí, ve kterém přispívali. Zbytek plochy na voze je pro případné reklamní partnery.
3. "Z tohoto podniku MS vznikne pamětní plakát se soutěžním vozem, Jendou a mnou, partnery a seznamem všech dárců (včetně částek) ve velikosti A1 a v nákladu cca 20 000 kusů.Tyto plakáty budeme s Jendou rozdávat osobně v servisní zóně na Rally Šumava 2005 v našem stanu. Včetně našich podpisů a osobního poděkování.

K dnešnímu dni vypadá situace takto:

K bodu č.1: Všechny prostředky nashromážděné na účtech budou použity v souladu  s pravidly na pronájem vozidla specifikace WRC - Fordu Focus WRC
s tovární podporou na Monte Carlu 2005 a to od společnosti M-sport. Přestože pojedu jako dvojka továrního týmu, tak cítím, že na Monte Carlu 2005 pojedu za Vás, mé fanoušky, kteří jste před třemi týdny svou aktivitou odstartovali prvotní impuls vedoucí k nebývalému zájmu o mou osobu a následnému angažmá u společnosti M-sport.

K bodu č.2 a 3: Veškerá rozhodnutí ohledně konečného vzhledu mého vozu na startu při Monte Carlu 2005 záleží jen na panu Malcolmu Wilsonovi. Ten si vše teprve promyslí a následně nám výsledek svého rozhodnutí sdělí. Můj nový manager - pan Charouz souhlasí, aby reklamní plochy na vozidle, které máme k dispozici, byly využity ke splnění mého slibu, to jest, uveřejnění všech jmen mých fanoušků s částkami, kterými přispěli a v pořadí, ve kterém přispívali. V případě, že pan Malcolm Willson usoudí, že náš požadavek není ze strany M-sportu akceptovatelný, navrhujeme: využít repliku vozu Ford Focus WRC 04, kterou zapůjčí pan Charouz, a na kterou nalepíme na boky jména všech fanoušků s částkami a velký nápis "Fans for Kresta", na kapotu českou vlajku a nápis www.fansforkresta.com.

Takto polepený vůz bude jezdit v ČR a na Monte Carlu 2005. Tam bude také vystaven v prostorách servisní zóny. Pamětní plakát z Monte Carla 2005 samozřejmě vznikne a bude obsahovat soutěžní vůz, repliku, Jendu, mne, partnery a seznam všech dárců (včetně částek). Bude ve velikosti A1, v počtu 20.000 ks a rozdáván při Rally Šumava mnou a Jendou. Dále bychom všem těm, kteří přispěli, chtěli poděkovat i tím, že z Monte Carla 2005 uděláme CD prezentaci s našimi fotografiemi a osobně jej s Jendou na jméno dárce vypíšeme s poděkováním a podpisy.

Toto CD poté zašleme na adresu dárce, kterou nám můžete zaslat na  svec@virtucon.cz spolu s kontaktem na Vás, pro případ jakéhokoli nedorozumění. Tyto adresy budou porovnány podle jména se seznamem jmen na virtuálním účtu. www.bestreplica.me

Dlouho jsem se také rozhodoval, zda tuto "sbírku" zastavit, či pokračovat do určeného termínu. Pravdou je, že sice jsem v továrním týmu, ale všichni víte, že je to místo placené. Proto rozhodnutí nechám na Vás, mých fanoušcích, a pokud mne chcete i nadále podpořit, tak sbírka bude pokračovat až do předem stanoveného termínu - to jest do 10.01.2005. Každý z dárců, který už přispěl a nesouhlasí s možným náhradním umístěním svého jména na replice vozu Ford Focus WRC 04 (v případě nesouhlasu pana Wilsona), může požadovat navrácení svých prostředků.

V tomto případě stačí zaslat na  svec@virtucon.cz potvrzení o své platbě a žádost o vrácení dané částky.


Děkuji všem fanouškům
Váš Roman Kresta.

oficiální stránky sbírky : http://www.fansforkresta.com/news_cs.aspx
 


 
 
Fotogalerie:   První testy Romana Kresty - Švédsko 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose