www.car.cz
 

Oba mladíci - Valda i Prokop - pojedou Monte 2005
     23.12.2004 17:23 - Pavel Jelínek


Jak již je  všeobecně známo, do JWRC 2005 vyrazí  i dva mladíci z  naší republiky.

Oba jezdci mají možnost vynechat jeden z osmi vypsaných závodů, ale ani jeden se nerozhodl pro nejbližší a úvodní soutěž sezóny - lednové Monte Carlo 2005. Zatímco  zlínský Pavel Valoušek vynechá v Řecku, jihlavský Martin Prokop se zase nechystá přes moře do Mexika.

Prokop i Valoušek se tedy objeví na lednové soutěži v okolí Monaca, která světovou sezonu tradičně zahajuje. Prokop by se navíc z testovacích důvodů  rád představil ještě o pár dní dříve v úvodním dílu českého šampionátu, jímž bude letos opět Jänner rallye v Rakousku.

V Rakousku chce jednat potrénovat a naví ci musí zvykat na nového spolujezdce, kterým není nikdo jiný, než velezkušený Petr Gross.

Oba  uvedení jezdci se nedávno  rozloučili s fandy na sprintu v Praze a oba se představili v nejlepším světle. Zatímco ve světě  ale pojedou  s maličkými  vozy Suzuki Ignis, v Praze oba startovali s vozy  WRC a oba se zařadili mezi největší  baviče.


 
 
Fotogalerie:   Praha 2004 od Martina Kozáka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose