www.car.cz
 

VIII. sraz fanoušků FFK se koná znovu v Jihlavě
     23.6.2005 13:58 - tisková zpráva


Asi každý fanoušek rally ví, co se bude dít tento víkend 24. - 26. června v Řecku. Startuje zde další závod seriálu mistrovství světa v rally. Pro úspěch Romana Kresty zde hovoří hned několik věcí. Český pilot již v Řecku startoval, a tak celkem dobře zná tratě, které jej čekají.

Má tedy všechny předpoklady pro úspěšný start (i cíl :-)). Navíc bude mít za sebou naší mohutnou podporu. Takže pokud nejste přímo v Řecku nebo na smrtelném loži, musíte přijet do Jihlavy, do areálu motokárové dráhy Starkar skvělého pana Němečka.

Pro další sraz zde hovoří velmi přátelský přístup a příhodná poloha. Ti, co váhají zdali mají dorazit, neváhejte... nebudete litovat. Nekoušeme :-) Čeká vás také možná jedno překvapení.

Hlavním programem je sledování průběhu rally na internetu přes velkoplošnou projekci a další kolo poháru FFK v motokárách. Informace o místě konání www.starkar.cz . Sraz začíná stejně jako soutěž již v pátek a končí v neděli.

StarKar se nachází v ulici Na Hranici 6, odbočka z Pávovské ulice směr IVECO, za velkoskladem Pisner Urquel doprava.

Ubytování nejlevněji v areálu ATC Pávov, tel. rezervace 567 210 295, 160,-Kč / os. hotel 130,- Kč/os. chatka.

 

Těšíme se na viděnou

Zpracoval: FFK


 
 
Fotogalerie:   Krizovky na Kopné 2005 objektivem Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose