www.car.cz
 

Tipuj výsledek a vyhraj závod s Romanem Krestou!
     4.8.2005 19:38 - tisková zpráva


Společnost  FORD MOTOR COMPANY, s.r.o., vyhlašuje pro všechny příznivce rallye a Romana Kresty internetovou soutěž "Tipuj na www.ford.cz a vyzvi R. Krestu na souboj v motokárách“! Vítěz každého jednotlivého kola soutěže si bude s Romanem moci zazávodit na motokárách – a absolutní vítěz vyhraje zájezd na Rally Monte Carlo 2006!
 
Účastníci tipovací internetové soutěže mají za úkol odhadnout výsledek posádky Roman Kresta – Jan Možný s továrním Fordem Focus RS WRC v každé zbývající soutěži světového šampionátu. Poslední - třináctá, Rally Australia, začíná 11. listopadu.
 
Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Zaregistrovaný účastník může do začátku každé soutěže mistrovství světa (přesněji řečeno do startu první rychlostní zkoušky) udat svůj odhad umístění, které v soutěži získají Kresta s Možným. K tomu je ovšem potřeba zadat i druhý parametr, kterým je celková ztráta české posádky Fordu na vítěze. Toto pomocné kritérium bude použito v případě většího množství stejných tipů. Kdyby se i pak dva či více soutěžících shodlo na stejném tipu, rozhodne o vítězi jednotlivého kola los. Deset nejúspěšnějších účastníků každého kola obdrží propagační předměty Ford a podepsaný plakát posádky Kresta – Možný.
 
Vítěz každého kola tipovací soutěže bude pozván k účasti na akci pojmenované "Vyzvi Romana Krestu", kterou bude velký motokárový závod konaný v Praze po poslední soutěži sezóny. V závodě nastoupí třináct vítězů jednotlivých kol proti Romanu Krestovi, přičemž zbytek startovního pole budou tvořit motorističtí novináři a známé osobnosti.

Ten z účastníků, který si v motokárovém klání povede nejlépe, pak získá hlavní cenu, kterou bude účast na Rally Monte Carlo 2006 jako VIP host Fordu.
 
Soutěž najdete na webových stránkách českého Fordu –  www.ford.cz  (sekce Motor sport)  

Přejeme šťastné tipování!
 
FORD 


 
 
Fotogalerie:   Agropa Pačejov 2005 Radek Rochelt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose