www.car.cz
 

Světový motocyklový šampión Michael Doohan sledoval testování Jana Kopeckého
     5.3.2006 10:28 - tisková zpráva


Czech Rally Team Škoda-Kopecký pokračoval v přípravách na čtvrtý závod seriálu Mistrovství světa v rally, kterým na sklonku března bude Španělská rally. Ve Zdicích na Berounsku pilot Jan Kopecký testoval vůz Škoda Fabia WRC za přítomnosti mnoha novinářů a fotografů.

Testu se zúčastnil i pětinásobný světový motocyklový šampión Michael Doohan, který je jedním ze tří spolumajitelů agentury zabývající se sportovním marketingem. A právě Jan Kopecký je jedním z pilotů, které chce agentura výrazněji podporovat: „Máme velké plány, ale hodláme je zveřejňovat postupně. Samozřejmě by se měly týkat především motoristického světa, v němž všichni máme dobré kontakty,“ sdělil svůj záměr Michael Doohan.

Michael Doohan si jízdu Jana Kopeckého vyzkoušel i z pozice spolujezdce: „Byla to naprosto bezpečná jízda, protože jsem věděl, že Honza příliš nebourá. On mě ale vůbec nešetřil, jel hodně rychle,“ řekl po jízdě Doohan.

Michael Doohan je velkou motoristickou osobností. Jeho zájem o náš projekt je pochopitelně vynikající zprávou a velmi si jej vážíme. Já jsem myšlenkami již ve Španělsku, kde chceme zajet dobrý výsledek. V přípravě vozu tým provedl velmi dobrou práci. Situaci nám trochu komplikuje počasí, neboť v České republice stále vládne zima a nemáme možnost najet dostatečné množství kilometrů na suchém asfaltu,“ sdělil Jan Kopecký.

Posádka Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký se před Katalánskou rally zúčastní rozsáhlého testu v okolí španělského města Salou společně s dalším jezdcem pilotujícím vůz Škoda Fabia WRC, kterým je belgický pilot Francois Duval. Cílem náročného testování je najít optimální nastavení vozu Škoda Fabia WRC pro Katalánskou rally.

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Vysočina 2006 od Libora Zhoře, w.liborzhor.com

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose