www.car.cz
 

Matador Cup pokračuje: letos odstartuje víkendovou Valašskou rallye
     4.4.2007 16:15 - tisková zpráva


Seriál Matador Cup 2007 v automobilových soutěžích určený pro automobily startující se soutěžními pneumatikami Matador bude zahájen Valašskou rally. Soutěž s centrem ve Valašském Meziříčí je zařazena do Mistrovství České republiky v rally.

Toto mistrovství je letošní novinkou domácí soutěžní scény a doplňuje svým dvoudenním charakterem Mezinárodní mistrovství České republiky v rally a jednodenní Mistrovství České republiky Sprintrally 2007.

Změnám v organizaci domácích mistrovství se přizpůsobil ve svém druhém ročníku i Matador Cup, který v letošním roce je vypsán pro všechna tři mistrovství se samostatným hodnocením. Na rozdíl od předchozího ročníku uvidíme v Matador Cupu pestré soutěžní pole, neboť Matador Cup již není určen výhradně pro produkční vozy.

S připomenutím pořadí Matador Cupu 2006 uveďme, že většina úspěšných pilotů loňského ročníku bude i letos bojovat o vavříny s vozy obutými soutěžními pneumatikami Matador.

Závěrečné pořadí Matador Cupu 2006:

1. Vladimír Barvík 100  
2. Jan Jelínek 85
3. Pavel Dohnal 67

4. Lumír Firla 41
5. Jiří Volf 36
6. Pavel Červenka 35
7. Jaroslav Orsák 22
8. Jaromír Tomaštík 16

Vedle výrazně zvýhodněných cen na soutěžní pneumatiky Matador pro jezdce přihlášené do Matador Cupu a plného servisu na pneumatiky zdarma během všech soutěží seriálu bude velkým lákadlem letošního ročníku finanční odměna ve výši 300.000 Kč pro nejlepší posádky.

Promotérem Matador Cupu 2007 je firma Josef Kopecký – Motorsport, u které se i v průběhu sezóny (při splnění všech podmínek uvedených v propozicích seriálu) lze do Matador Cupu 2007 přihlásit.

PR


 
 
Fotogalerie:   Testy AUDI DTM týmu BRT v Mostě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose