www.car.cz
 

Josef Peták s Liborem Joskou vyráží do boje
     4.4.2007 16:18 - tisková zpráva


O nadcházejícím víkendu se poprvé v letošní sezóně objeví na tratích rychlostních zkoušek posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Libor Joska. V okolí Valašského Meziříčí pojede příbramský pilot tradičně s vozem Renault Clio S1600.

 

Valašská rallye slibuje před startem napínavý boj o prvenství mezi vozy skupiny A. Na startu by se měl objevit účastník světových soutěží Jan Kopecký, jenž usedne za volant Škody Fabia Kit Car. Dále pojedou Odložilík se Swiftem, Minařík s Puntem a promluvit do bojů o nejvyšší příčky by chtěl Milan Kneifel startující se Škodou Fabia Kit Car.

 

Pro Josefa Petáka a Libora Josku tak nebude letošní národní šampionát, neboli MČR v rallye vůbec jednoduchou záležitostí. "Uvidíme, kdo všechno národní mistrovství pojede. My bychom měli jet s Liborem Joskou kompletní šampionát a není vyloučeno, že se jednou svezeme s Cliem R3. Určitě však nepojedeme s tímto vozem v rámci mezinárodního mistrovství, ale právě v rámci národního. Navíc se bude jednat určitě o výjimečný start. Podle posledních informací však minimálně při prvních dvou podnicích tato varianta nehrozí," říká pilot Hroch Rally Teamu.

 

Posádka se tedy na většině podniku představí s tradiční technikou. "Na našem Cliu jsme před sezónou provedli kompletní repasi. Auto dostalo nový lak, takže doufáme, že nám nějakou chvíli vydrží (smích). Jinak příliš změn na voze provedeno nebylo," doplnil k přípravě vozu Peták.

 

Tratě Valašské Rally měří 130 kilometrů a jsou rozděleny do dvou etap o celkovém počtu jedenácti rychlostních zkoušek. Vítěz skupiny A bude znám v sobotu krátce před šestou hodinou.

 

 

 

 

Kalendář účasti Hroch Rally Teamu - MČR v Rally 2007

 

 

6.4- 7.4.          Valašská Rally 

20.4- 21.4.      Agrotec Iveco Rally Hustopeče

25.5- 26.5.      Labská Trotina Rally

3.8- 4.8.          Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha 

7.9- 8.9.          Böttcher Rally Vyškov

19.10- 20.10.  Würth Partr Rally Vsetín

 

Marek Felt

 

 Tisková zpráva Hroch Rally Teamu


 
 
Fotogalerie:   Testy nových pneumatik posádky Marek - Vajík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose