www.car.cz
 

Erzetka nezanikne !! Erzetka Cup 2007 nabídne letos dva závody
     15.5.2007 22:12 - tisková zpráva


Erzetka Cup 2007 Zadní Třebáň – Svinaře - Memorial Aloise Janků

 

     Vážení motorističtí příznivci, je mi velice příjemnou záležitostí Vám oznámit, že Erzetka Cup 2007 nezanikl, ale po smrti p.Aloise Janků a následném zániku Auto Rally Klubu Hořovice, bývalí členové a příznivci ARK Hořovice přešli do klubu Waltter Motosport Rokycany, pod jehož hlavičkou je závod pořádán.

 

VIDEO z Lužické rallye zde

 

     V tomto roce jsou v plánu zatím dva závody, aby si pořádající vyzkoušel svoje možnosti, a aby v příštím roce mohl už naplno propuknout Erzetka Cup 2008, který se bude skládat pravděpodobně ze čtyř závodů, a snad i z Rally Litavka, která se v tomto roce z důvodu úmrtí p.Aloise Janků neuskutečnila. Ale teď už k prvnímu závodu tohoto roku…

 

    První závod tohoto roku, uspořádaný zejména na počest a památku pana Aloise Janků, dlouholetého ředitele ARK Hořovice,  je naplánován na 23.6.2007. Pojede se na velice technické a jezdecky i divácky atraktivní trati v okolí obcí Zadní Třebáň – Svinaře.

 

 

Samotný závod se skládá z šesti rychlostních testů s celkovým počtem 38,4 ostrých závodních kilometrů. Třikrát se pojede ve směru Hodyně – Lhotka a třikrát opačně. Datum uzávěrky přihlášek bylo stanoveno na 14.6.2007 a do tohoto data musí být přihlášeno padesát posádek, jinak bude soutěž zrušena. Vyzývám tedy všechny posádky, které by se chtěly svézt, ať se přihlásí co nejdříve.

 

Přihlášku je možno podat i elektronickým formulářem, který naleznete spolu s ostatními informacemi ZDE . Budeme se snažit zajistit start i několika posádek z velkého mistrovství, tak uvidíme, kdo se nakonec objeví.

 

Již dnes můžeme říci, že svojí účast přislíbil Milan Blahout se svým legendárním žigulem.

 

 

     Tímto by jsme chtěli pozvat diváky, kteří si určitě přijdou na své, protože věříme, že startovní pole bude velice pestré a nebude nouze o atraktivní průjezdy. Novináři, kameramani a fotografové můžou požádat o akreditaci a v případě, že budou splněny všechny podmínky – bude jim udělena.

 

Veškeré doplňující informace, technické předpisy, zvláštní ustanovení, apod. naleznete na http://wmr.tym.cz .

 

 

Těšíme se na setkání u historicky prvního závodu našeho klubu. Děkujeme všem co se zúčastní, ať již jako jezdci nebo diváci a společně s námi zavzpomínají na p. Aloise Janků.

 

 

  Za Waltter Motosport Rokycany Tomáš Holubář


 
 
Fotogalerie:   Momentky ze startu Helfštýnského okruhu veteránů od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose