www.car.cz
 

Otazníky nad časomírou v české rallye
     tisková zpráva


Informace o naší havárii s mým Polem není pravdivá, neboť důvodem ukončení závodu byl prasklý brzdový kotouč, který zablokoval přední kolo. Sice jsem udělala velký manévr se zablokovaným předním kolem u již tak známého zábradlí z loňského roku na Římovské rychlostní zkoušce. Auto i zábradlí zůstaly nepoškozené !

Přestože již nejsem žádným nováčkem na soutěžích, dosud se mi nepodařilo pochopit systém přidělování dosažených časů na RZ. (na různých soutěžích). Mnohokrát jsem zůstala v němém úžasu jak je možné, když na RZ v cíli dojedu závodní auto, které startuje 1 minutu přede mnou a máme stejné časy, nebo i dokonce horší. Přidělené časy mi nedokážou uspokojivě vysvětlit ani časoměřiči po dojetí v cíli jednotlivých RZ. Byla bych ráda kdyby mi někdo vysvětlil tento nelogický systém přidělování časů.

Přestože do tohoto sportu dávám absolutně veškerý svůj volný čas, nejen pro hledání sponzorů ale i ke shánění náhradních dílů atd., pokládám si otázku zda má ještě cenu dělat křoví v závodním poli.

Miluška Davidová


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose