www.car.cz
 

První seznámení Josefa Petáka s Peugeotem 207 S2000
     19.11.2007 13:51 - tisková zpráva


V sobotu proběhlo v okolí Blatné, na místním letišti první seznámení Josefa Petáka s vozem třídy S2000. Příbramský jezdec měl možnost ujet první kilometry s Peugeot 207 S2000, tedy s vozem s kterým bude v příští sezóně startovat v rámci mistrovství republiky v automobilových soutěžích.

"Byly to naše první kilometry s tímto vozem. Nejednalo se o nějaký test. Spíše jsme si chtěli vůz ošahat, trošku jej poznat. Větší a náročnější test teprve plánujeme," řekl Josef Peták.

Hroch Rally Team absolvoval za deštivého počasí zhruba třicet kilometrů. "Auto vypadá velice slibně. Mám z něho ohromnou radost. Věřím, že to s ním bude dobré," vzhlíží k budoucnosti příbramský jezdec.

Diváci budou moci tento speciál vidět spolu s posádkou Josef Peták a Libor Joska v rámci Pražského TipCars Pražského rallysprintu, který se uskuteční 8. prosince.

PR


 
 
Fotogalerie:   Josef Peták - test S 2000, foto týmu M. Felt

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose