www.car.cz
 

Jirkové Volfové si dali pauzu, ale plánují další starty a možná i nové auto
     19.10.2008 11:52 - tisková zpráva


Jiří Volf2 – v podzimní pauze odpočívám jezdecky, ale team funguje dál

 

Uběhlo několik měsíců kdy jsme naposledy viděli Jirku Volfa za volantem Mitsubishi Evo IX. Přesto je team dále aktivní na závodech rally. Jaké jsou informace a jaké jsou aktivity teamu Vám přinášíme v tiskové zprávě.

 

Jirko, dal jsi si podzimní pauzu a odpočíváš? : „Určitě tomu tak není. Doháním všechny firemní aktivity, které jsem nestíhal během sezony. Současně jsem pracoval na kondici a rehabilitaci po operaci páteře. Negativním momentem byla nedávná angína, která mne na pár dní zastavila a přerušila moje snažení. Určitě jsme se ale jako team nenudili. Pracujeme na vyladění tréninkového vozu.

 

Dostal nový lak, který byl odřený najížděním v zarostlých rychlostních zkouškách. Jak jsem již informoval v minulých tiskových zprávách, řešíme dilema co dále. Nejraději bychom naše Evo prodali a udělali krok dopředu. V současnosti panuje trochu nejistota s homologacemi a dodávkami modernějších závodních aut. Ceny současných vozů extrémně spadly a pokud auto neprodáme za rozumnou cenu, na stavbu nového nebudou prostředky.

 

To znamená, že naše spolehlivé Evo budeme provozovat v teamu dále i 2009. Po odvolané Příbrami jsme zrealizovali i nějaké komerční pronájmy. Jsem rád, že například team Mediasportu.cz v čele s Josefem Pátlem využil našich služeb na rally Jeseník a pronajal si naše Evo na tento závod. Věřím, že byla spokojenost. Pro mne je zajímavé stát na druhé straně barikády a závodění sledovat jako provozovatel závodní techniky a divák.

 

O další pronájmy je zájem a věřím, že za solidních podmínek tato aktivita bude pokračovat. Snažíme se jít cestou kvality a spolehlivosti. Do auta investujeme hodně, provoz a opravy realizujeme pouze z kvalitních dodávek. Vše zabezpečuje jako již dva roky Apid s.r.o. Miroslava Jandíka.“ líčí Jiří Volf.

 

Co tedy na zbytek sezony?: „Je naplánovaný pravděpodobně ještě jeden až dva pronájmy a já mám již potvrzené setkání mistrů v Sosnové 7.-8.11.08 a Pražský rally sprint 5.-6.12.08. Kam všechny naše partnery a fanoušky srdečně zveme. Setkání mistrů, tedy doufám, bude užitečná relaxace pro mne, team a naše VIP. V Praze nás čeká hodně práce. Partnerem akce bude EA, kde opět představí novou generaci hry NEED FOR SPEED.

 

Doprovodnou akcí bude i celý program představení této hry na konzolách v prostorách našeho servisu jako minulý rok. Chceme i něco navíc, ale o tom se právě rozhoduje. Jednou z variant, jak pojmout letošní Pražský Rallysprint je i nápad, na který mě přivedl Zdeněk Jůrka, spolujezdec Jiřího Vlčka.

 

Spočívá v tom, že bych balíček obsahující post spolujezdce a s tím spojený adrenalinový zážitek při absolvování rally, spolu se zajímavou částí reklamní plochy na voze nabídnul potenciálním zájemcům za úplatu, přičemž výtěžek by putoval na konkrétní charitativní účel, o kterém právě jednáme. Existuje jistě mnoho VIP spolujezdců ať podnikatelů nebo hvězd showbusinessu, kteří by se rádi svezli a pomohli dobré věci.

 

A je jen na nich, zda ji využijí k propagaci své firmy, muzikálu, gratulaci dědovi k sedmdesátinám nebo obligátnímu Lenko, Katko, Jitko, Terezo apod. miluju/nemiluju Tě! Podle toho jakou fází jejich vztahy právě prochází. Natolik mě tato myšlenka nadchla, že nyní věnuji úsilí a propagaci i této záležitosti. Ať si člověk třeba tu a tam zafňuká, že by mohl mít lepší EVO X nebo víc peněz na sezonu. Faktem zůstává, že jsme děti štěstěny - jsme zdraví (i přesto, že osud často pokoušíme), můžeme dělat sport, který nás baví, obklopovat se přáteli a řešit problémy, které jsou ve srovnání s potížemi a starostmi lidí, kterým osud rozdal ty nejhorší karty, úplnými banalitami.

 

Proto ve spolupráci s partnery teamu a firmami specializující se na netradiční dárky nabízíme všem vyznavačům adrenalinu, těm, kdo chtějí překvapit svého partnera/ku, šéfa/šéfku, těm, kdo chtějí propagovat svou firmu nebo na závodním voze vézt netradiční gratulaci nebo vyznání lásky ……… možnost zažít něco neobvyklého a zároveň pomoci někomu skutečně potřebnému. O vhodnosti tohoto dárku například pro tchyně netřeba dlouze diskutovat.

 

Kdo zběžně sleduje mou kariéru ví, že určitá šance tady vždy je... Zajímá mě i ohlas touto cestou. Celý rok utrácíme peníze za závody a chtěli bychom i nějak pomoci druhým.“ S nadsázkou dodává Jiří Volf.

 

Jak hodnotí současný časový plán Jiří Volf - spolujezdec : „Pro mě určitě není současné období nijak odpočinkové. Spolu se spoustou práce pro Mediasport, kolem zbývajících závodů do konce sezony, je to taky o ježdění. Super byly Jeseníky s Pepou Pátlem, kdy jsme se perfektně svezli na uklouzaných těžkých erzetách a současně taky potřetí v jeho jezdecké kariéře spatřili cíl.

 

Jednou nás sice do hry vrátila svodidla, ale to k závodění patří a myslím, že jsme se vcelku dobře bavili. Hned týden na to, se mi společně s Michalem Ballayem podařilo, v jeho vůbec první sezoně rally, získat titul juniorského mistra Slovenska 2008 a třetí místo ve třídě A6. To je velmi pěkné na začátek a těším se co dokážeme dál.

 

V Sosnové a v Praze budu pouze pracovně, ale následně snad trochu i odpočinkově, když budeme společně s přáteli hodnotit rally sezonu ve víru velkoměsta.“ vtipkuje spolujezdec Jirka Volf.

 

 „I když letošní sezona ještě neskončila, tak bych chtěl poděkovat všem členům teamu, kteří se podíleli na přípravě a realizaci startů Jirků Volfů. Jejich sezona byla nejvíc narušena nepříjemným zraněním po hustopečské havárii a o to obdivuhodnější je, s jakou rychlostí se dokázali vrátit do závodního rytmu.

 

Věřím, že setkání mistrů v Sosnové a Pražský rallysprint proběhne v pohodové atmosféře a všichni si tyto závody užijí. Idea charitativního využití spolujezdcovy sedačky na Pražském rallysprintu je určitě velmi zajímavá a rád budu této myšlence nápomocen.“ Líčí situaci Miroslav Jandík.

 

Těšíme se na zbytek sezony a velice rádi Vás uvidíme v prostorách našeho teamu na závodech.

 

 

VOLF MEDIA SERVICE

www.volfjirka.cz

tisková zpráva posádky Jiří Volf – Jiří Volf

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   AZ pneu Rallye Jeseníky 2008, foto Jirka Mls

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose