www.car.cz
 

Hustopeče : Nikdo ze špičky nechybí, jen dvoukolky jsou bez Minaříka a Sýkory
     12.6.2009 18:51 - tisková zpráva


Dvoukolky oslabené o Minaříka a Sýkoru

Do čtvrtého podniku Mediasport MMČR Agrotec Mogul rally Hustopeče odstartuje 54 posádek současných vozů, 13 dvojic bude bojovat o body do šampionátu historiků a tři v rámci jízdy Nostalgia.

Jak už jsme uvedli v předchozí tiskové zprávě, na startu nebude chybět nikdo z elitní desítky startovní listiny.
„Určitě to vzhledem k počasí a podmínkám na trati nebude jen o nás dvou s Vaškem Pechem. Šanci bude mít kdokoli kdo se vyvaruje chyb,“ prorokoval na předstartovní tiskové konferenci lídr českého šampionátu Roman Kresta.

„Převaha dvoutisícovky na místních tratích se ukázala už loni, takže nepředpokládám, že se to v letošním roce může zásadně změnit,“ přiznal Václav Pech, stále se zotavující se zranění pravé ruky.

Z prioritních jezdců se hustopečské soutěže nezúčastní Slovák Peter Gavlák (Mitsubishi Evo IX) a Lubomír Minařík. Jeho Renault Clio R3 měl patřit ke žhavým kandidátům na prvenství ve skupině A. Stejná slova můžeme adresovat i na Jana Sýkoru. Jeho spolujezdec z úvodních soutěží šampionátu Vít Houšť se tak v Hustopečích představí po boku Petra Hozáka.

Produkční kategorie bude dále ochuzena o brněnského Jiřího Volfa či Marcela Havláska. Zbývající trojice „omluvenek“ přišla od Marcela Svačiny (havárie v Českém Krumlově) a Slováka Martina Vaška (Honda Civic).

Úvodní rychlostní zkouška bude odstartována na brněnském výstavišti ve 20 hodin.

Aktuální informace k V. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče naleznete na oficiální stránce soutěže www.agrotecautoklub.cz.

V. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče
Tiskový servis

PS: Na odpoledním startu se objevil také expremiér a velký fanda rallye Mirek Topolánek.


 
 
Fotogalerie:   Autosalon Brno 2009 a další novinky, foto Karel Kolečko

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose