www.car.cz
 

Hledají se šikovní mechanici pro soutěžní tým z Moravy
     19.2.2010 13:33 - tisková zpráva


Schlager Rallye Sport hledá šikovné mechaniky

Jihomoravská soutěžní stáj Schlager Rallye Sport, která loni dovedla Alexandera Tazreitera až k výbornému čtvrtému místu v mistrovství Rakouska, by ráda rozšířila své řady o šikovné mechaniky, kteří mají zájem o zajímavou práci se špičkovou rallyovou technikou.

Senetářovský tým má letos v plánu kompletní program rakouského seriálu, kam bude nasazovat nejen dva osvědčené vozy Mitsubishi Lancer EVO IX pro posádky Alexander Tazreiter – Elke Aigner a Peter Ebner – Marco Hübler, nýbrž nově i Renault Clio R3 pro Williho Rabla s Uschi Breinessl.

Šéf týmu Eddy Schlager nabízí potenciálním zájemcům práci v zajímavém prostředí, s dobrými jezdci a dobrými auty, v kolektivu lidí, zapálených pro tento sport.

Zázemí stáje, umístěné v Senetářově, se nachází 25 km od jihomoravské metropole Brna a pouze 20 km od Vyškova. Kromě vysokého pracovního nasazení se od mechaniků očekává především spolehlivost, zodpovědnost a srdce pro tento sport.

Případní zájemci mají možnost kontaktovat Eddyho Schlagera na e-mailové adrese schlager.eurostroj@eurostroj.cz .


Text: Jiří Dokulil, ftr-media


 
 
Fotogalerie:   Rally Sweden 2010 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose