www.car.cz
 

Hokejový souboj brankáře se závodníkem Romanem Krestou
     23.2.2010 12:20 - tisková zpráva


Hokejový souboj brankáře Jakuba Sedláčka s Romanem Krestou v pátek ve Zlíně

Fanoušci PSG Zlín si mohou vyzkoušet, jak je těžké překonat Kubu Sedláčka v nájezdech

Možnost vyzkoušet si, jak je složité proměnit trestné střílení na gólmanskou jedničku PSG Zlín Jakuba Sedláčka nebo se setkat přímo na ledové ploše s dalšími hráči Beranů a nechat si od nich poradit nejen hokejové finty. To jsou některé z lákadel, které pro své fanoušky připravil hokejový klub PSG Zlín v rámci akce "Dej gól Kubovi Sedláčkovi", která se uskuteční na Zimním stadionu Luďka Čajky v pátek 26. února od 17 do 19 hodin.

Pomyslným vrcholem přátelského setkání, jehož cílem je vyplnit dlouhou olympijskou přestávku, bude souboj Jakuba Sedláčka se špičkovým rallyovým jezdcem Romanem Krestou v 18 hodin, který určitě doplní zajímavá sázka.

"Využili jsme to, že generální sponzor klubu společnost PSG je i významným podporovatelem Romana Kresty a rozhodli jsme se takto pomyslně spojit dva populární sporty. Roman pojede na Jakuba nejspíše pět nájezdů a uvidíme, kdo bude úspěšnější," uvedl manažer komunikace klubu PSG Zlín Patrik Kamas.


Akce je určena především mladým fanouškům PSG. Každý kdo přijde s bruslemi a přilbou si bude moci podle počtu zájemců vyzkoušet maximálně tři nájezdy na extraligové gólmany. Úspěšní obdrží drobné ceny. Na druhé polovině kluziště budou připraveny drobné soutěže a hry pro nejmenší fanoušky. Po celou dobu budou přítomni hráči extraligového týmu, kteří poradí s tím jakou fintu na "Sedla" či jeho kolegu "Štúlyho" vymyslet a budou se také zájemcům podepisovat na přinesené hokejové suvenýry.


Základní informace o akci "Dej gól Kubovi Sedláčkovi"
Dne 26. února 2010 od 17.00 do 19.00 hod. na Zimním stadionu Luďka Čajky
Pro účastníky na ledové ploše povinné brusle a přilba (nejen hokejová)
Určeno pro fanoušky a podporovatele hokejového klubu PSG Zlín, vstup volný


Mgr. Patrik Kamas, manažer pro marketing a komunikaci PSG Zlín

Bc. Roman Ordelt, tiskový mluvčí PSG Zlín

PR Agentura ZLIN PRESS production

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Motoskijoring v Horním Městě pohledem Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose