www.car.cz
 

V lesích nedaleko Zlína se skrývá zajímavý projekt Rallyarena
     3.3.2010 15:41 - tisková zpráva


Rallyarena – jedinečný projekt nedaleko Zlína

Nedávno byl poblíž Zlína spuštěn projekt s názvem Rallyarena. Jak již sám název napovídá, jde o areál s velkými možnostmi využití především v oblasti motorsportu. Rallyarena přináší tratě k testování soutěžních vozů a krytou halu s dostatečnými prostory k servisnímu zázemí. V areálu se nabízí několik různých variant asfaltových tratí s rychlejšími úseky, pomalými zatáčkami či zajímavými horizonty, přičemž kombinací lze dosáhnout úseku o délce až osmi kilometrů.

Charakteristika tratě odpovídá asfaltovým soutěžím, které se jedou v širokém okolí metropole Valašska, takže není problém zde najít ideální podmínky k testování například před Valašskou nebo Barum Rally. Areál se nachází na trase Zlín – Slavičín – Vlachovice mezi obcemi Bohuslavice nad Vláří a Vrbětice.

Tato multifunkční aréna však není určena jen k samotnému testování, nabízí široké spektrum využití. Je vhodná jak pro novinářské akce, tak i pro různé firemní prezentace. Žádným problémem by pak nemělo být ani pořádání amatérských rally a obdobných soutěží.

V blízké budoucnosti přibude v rallyareně možnost objednávky adrenalinového dárku, jímž je svezení v soutěžním voze s jedním z českých soutěžních jezdců. Druhou plánovanou věcí je půjčovna soutěžních vozů, která umožní fanouškům rallysportu vyzkoušet si opravdový závodní speciál na uzavřené trati. Jaké vozy si budou moci fanoušci či firmy vyzkoušet, je zatím v jednání, což je zároveň i nabídka pro týmy z okolí Zlína, které nabízejí k pronájmu soutěžní speciály a měli by zájem o spolupráci.

Největší výhoda rallyareny se skrývá v tom, že se jedná o uzavřený a veřejnosti nepřístupný areál, který je možno využít bez vyřizování nutných povolení, obíhání úřadů a rušení občanů, jimž motorismus příliš neříká.

Bližší informace, fotografie či video z rallyareny naleznete na stránkách www.rallyarena.cz  nebo vám budou poskytnuty na e-mailové adrese info@cz-antiradary.cz  . 

Dominik Čevela

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2010 objektivem Mirka Knedly sen.

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose