www.car.cz
 

Přípravy prvního ročníku Rallye Party pokračují zdárně
     tisková zpráva


Jak pokračují přípravy na I. Ročník Rallye Party?

Možná to bude pro někoho překvapením, ale musím říct, že dobře. Pochvalujeme si především spolupráci s úřady Hradce Králové a s Policií ČR.

Můžete prozradit nějaké novinky?

Jistě. Start na Rallye Party potvrdil Škoda Matador Team s Janem Kopeckým a jeho Škodou Fabií WRC. Jednáme i s dalšími jezdci vozů specifikace WRC, ale všechno záleží na tom, jak dopadne Barumka. Dalším tahákem Rallye Party by měl být start legendy automobilových závodů, Josefa Kopeckého, ale neprozradím s jakým vozem pojede, nechte se překvapit. Jinak díky kladnému výsledku z jednání s polským týmem Speedzone dostala naše akce mezinárodní nádech a v tuto chvíli je přihlášeno šest posádek z Polska. Mimo jiné, každá posádka, nebo jezdec obdrží energetický nápoj Red Bull.

Ale Rallye Party nejsou přece jen vozy WRC?

Přesně tak, je to akce pro všechny týmy a jezdce z různých automobilových disciplín, kteří se chtějí zviditelnit, předvést se divákům, sponzorům a v neposlední řadě se pobavit v přátelské atmosféře bez stresů. Je samozřejmostí, že jezdci mohou přijet svést i svoje partnery, což jak všichni víme, velice dobře funguje při uzavírání smlouvy na příští sezonu. Ještě chci dodat, že bychom rádi přivítali i jezdce historických vozů, tudíž jsme pro ně ponížili prezentační poplatek, který teď činí 1000,- Kč.

Kolikrát projedou jezdci trať?

To samozřejmě záleží na počtu přihlášek, ale mohu každému slíbit, že si dobře zajezdí.Některé týmy přijedou i testovat, takže jezdit se bude hodně.

Více info na www.rallyeparty.cz

tisk info
Martin Vejr


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose