www.car.cz
 

Kromě Engeho možná pojede i Tomáš Hrdinka
     Pavel Jelínek


Tomáš Enge se Subaru Impreza WRC S9 se letos společně poprvé představí domácím fanouškům  na sprintrally Vysočina v Okříškách, kde se  má  seznámit s vozem před Rally Šumava, která startuje o dva týdny později.   I když  dosud není zcela jisté, zda poslední model modrého krasavce  bude  již na Okříšky  k dispozici.

Navíc není vyloučeno, že Tomáš Hrdinka  by se  letos mohl   vrátit nejen  do autokrosu, jak jsme  jž    neoficiálně informovali, ale dokonce   i do  rallye. I když  to v závěru  loňského  roku vyvrátil... „Řešíme otázku nasazení druhého vozu. Pokud se domluvíme s potenciálním sponzorem, potom budu pilotovat druhý vůz v barvách tohoto sponzora,“  prohlásil Tomáš  Hrdinka,  šéf  týmu  Prosport, jehož  barvy bude hájit  Enge.

Takže se zdá, že letošní startovní pole  špičkových vozů kategorie  WRC bude přes známé   problémy  se zrušením  této   třídy a  těchto  vozů opět  velmi  kvalitní.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose