www.car.cz
 

W@P MotorHome opět funkční
     31.12.2004 11:00 - Pavel Jelínek


W@P MotorHome opět funkční  
     

 Rozšiřování obsahu portálu MotorHome si vyžádalo mnoho zásahů do původní struktury všech jeho nových podsekcí. Vše jsme dělali v závěru roku 2004 za plného provozu a omlouváme se za případné nepohodlí, které jste mohli chvílemi na našich stránkách pociťovat.

Na naší nové homepage na původní adrese www.MotorHome.cz můžete nyní najít aktuality ze všech našich nových podsekcí - Tuning - Formule 1 - Car a samozřejmě Rally... Všechny podsekce jsou přístupné přes aliasy portálu MotorHome.cz - tedy tuning.motorhome.cz, f1.motorhome.cz, car.motorhome.cz a rally.motorhome.cz

Jednou z "obětí" naší perestrojky se staly bohužel i wapové stránky o rally a děkujeme všem, kteří jste nás na tuto skutečnost upozornili.

Nová adresa pro vaše mobilní telefony je http://rally.motorhome.cz/wap/ (opět nezapomeňte na poslední lomítko). Počínaje Monte Carlem tu najdete v průběhu každé soutěže MS on-line zpravodajství včetně výsledků. Mezi soutěžemi si můžete přečís našich deset nejaktuálnějších článků.

Příjemnou zábavu :o)

RomanB 


 
 
Fotogalerie:   Horácká rallye 2004 objektivem Ivo Nesrovnala

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose