www.car.cz
 

Dojmy Jardy Honzíka z návštěvy u Paasonenů ve Finsku (2. díl)
     24.1.2005 12:19 - Pavel Jelínek


Přinášíme další  část dojmů Jardy Honzíka  z  nedávné návštěvy ve Finsku, kde  se  mimo jiné setkal i s Jani Paasonenem. Společně s Petrem Mináříkem je čekala školu smyků i start jako VIP  spolujezdci na  zimní rallye: "No a co jízda s Janim po sněhu a ledu? Paráda! Měl obrovský handicap, protože netrénoval, vůbec to tam neznal a neměl specielní přídavné reflektory. A to nebylo vše, nikdo z VIP neuměl číst rozpis a my s Petrem zase neumíme číst ve Finštině! Ale stejně jel moc pěkně a je vidět, že to je světová třída!"

Doplňme ještě plány týmu na letošní rok, které jsou opět  bohaté. O startech v seriálu FIA GT jsme se již zmiňovali minule, ale to zdaleka není vše:

"A co připravil Commerz racing pro motoristické fanoušky? Škola smyku na sněhu a ledu je připravená, stejně jako závodní Mitsubishi, se kterými se tam bude jezdit. Záleží jen na počtu zájemců.

Letošní rallyový tým Commerz racing se rozšíří o finskou hvězdu F1 Miku Salo, který jel zde svou rallyovou premiéru a to velmi dobře! Byl s EVO VII N 28. celkově. Určitě se letos našim fanouškům doma ukáže!

Jani si také v Česku vyzkouší jaké to je jezdit s okruhovým Porschem!!! Kdy a kde s předstihem oznámíme!

Člen týmu a mistr světa v rally Timo Salonen pro trvající zdravotní problémy s páteří končí s ježděním a byl jmenován naším manažerem ve Finsku! Takže se můžeme těšit i na další zajímavé jezdce," shrnul stručně novinky Honzík senior.

 Pokračování příště!

První  část povídání ZDE


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose