www.car.cz
 

Flídrovi pomáhal s přípravou lanceru (A8) na premiéru i Komárek
     14.4.2005 15:17 - tisková zpráva


Loňští vítězové ČMPR, posádka Leoš Flídr – Bohumil Ehl, se připravuje na svoji letošní soutěžáckou premiéru. Podle původního plánu se tým měl představit už v březnu v Okříškách, ale nepříjemná viróza spolujezdce startu zabránila.

Úvodním podnikem tedy pro dvojici bude Pelhřimovský rallysprint, kde si shodou okolností odbyli i loňský vítězný debut v ČMPR za volantem svého, tehdy nového Mitsubishi Lancer EVO VII. Také letos se posádka představí se shodným vozem, který prošel repasí a novinkou je jiná palivová nádrž. Ta by měla snížit těžiště a také zajistit spolehlivější „zásobování“ palivem dvoulitrový přeplňovaný čtyřválcový motor, který se skrývá pod kapotou tradičně žlutého Mitsubishi.

Na přípravě vozu se výrazně podílel David Komárek a to je jeden z důvodů proč se posádka Flídr – Ehl představí pod hlavičkou týmu EVO CARS. Jejich speciál bude, díky své homologaci ve třídě A8 soutěžit s vozy skupiny WRC a nedá se tedy očekávat, že by promluvil do čela celkového pořadí. Posádka, která pojede se startovním číslem 17 se přesto chce divákům představit v atraktivní stylu a své příznivce nezklamat.

Tisková zpráva týmu Autocentrum Ještětice  / EVOCARS


 
 
Fotogalerie:   Valašská rally 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose