www.car.cz
 

Martin Prokop mění spolujezdce Možného
     tisková zpráva


V minulých dnech, z důvodu úsporných opatření na sezónu 2004, byl Martin Prokop nucen pozměnit svůj dosavadní tým mechaniků a spolujezdce. U jednoho z úspěšných reprezentantů kraje Vysočina dochází tedy k radikálnímu internímu zásahu v zájmu nasazení špičkové techniky.

V minulém týdnu jsem byl nucen pozměnit svůj tým z důvodu úsporných opatření. Tato situace se dotkla i mého spolujezdce Jana Možného, kterého nahradí od příští soutěže Petr Novák. Hledám taková řešení, aby mohl pokračovat projekt WRC, ale není to lehké. Celý tým odvedl kus dobré práce," komentuje situaci Martin Prokop.

Martin je v těžké pozici. Poznal vůz kategorie WRC a velmi rychle začal této technice rozumět. Zároveň je ale provoz takové techniky finančně náročný. Jsem rád, že jsem mohl svými zkušenostmi Martinovi pomoci v prvním poznávání a věřím, že naváže na výsledky z Prahy a Rakouska a bude se nadále zlepšovat," dodává bývalý spolujezdec Jan Možný.

tisk info
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose