www.car.cz
 

X. jubilejní sraz fanoušků FFK se koná v Jihlavě
     10.9.2005 19:27 - tisková zpráva


Po delší odmlce je tu 10. jubilejní sraz fanoušků Romana Kresty. Při posledním úspěšném startu na Německé ADAC Rally Roman všem dokázal že do světové špičky patří. Měl jsem díky kamarádům možnost být u toho.

Podpora kterou měli Roman a Jenda u trati byla úžasná a určitě přispěla k úspěchu. Jestli stejně jako já věříte v další úspěšné pokračování při legendární Britské rally o víkendu 16. - 19. září, nepojedete na místo „činu“, chcete poznat nové lidi, užít spousty legrace nebo si zasoutěžit na motokárách, tak přijeďte fandit do našeho oblíbeného Starkaru pana Němečka.

Hlavním programem je sledování průběhu rally na internetu přes velkoplošnou projekci a další kolo poháru FFK v motokárách. Ostatní program dle uvážení účastníků. Informace o místě konání www.starkar.cz .

Sraz začíná stejně jako soutěž již v pátek odpoledne a končí v neděli. StarKar se nachází v ulici Na Hranici 6, odbočka z Pávovské ulice směr IVECO, za velkoskladem Pilsner Urquel doprava.

Ubytování nejlevněji v areálu ATC Pávov, tel. rezervace 567 210 295, 160,-Kč / os. hotel 130,- Kč/os. chatka. Chatky po vlastní zkušenosti doporučuji pouze v nouzi!

Případné dotazy rádi zodpovíme na hlavním fóru FFK nebo na telefonu 775351343

Těšíme se na viděnou

Zpracoval: RV FFK

 
 

 
 
Fotogalerie:   Rallye Deutschland 2005 od Tomáš Apla

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose