www.car.cz
 

Labská TROTINA Rallye i jako hudební festival
     16.9.2005 17:11 - tisková zpráva


V plném proudu jsou přípravy na největší závod rallye ve východních Čechách - mistrovství ČR Labskou TROTINA Rallye. Organizátoři přizpůsobili významu i celý program, který je koncipován tak, aby přilákal co nejvíce diváků.

Jen seznam kapel je úctyhodný a vystačil by na samostatný festiválek. V pátek zahájí cca ve 13,00hod osvědčená OVÁLNÁ, razící si cestu na výsluní slávy rychle a přímočaře. Skupina, která už prkna slávy obývá, hraje hned po předkapele. READY KIRKEN jsou známí z rádií i televize.

Než se sklidí aparát, aby mohlo být zahájeno slavnostní představení posádek, rozvíří vzduch unikátní seskupení 15 bubeníků na popelnice: TAM-TAM ORCHESTRA, zatancují tanečnice - resp. zacvičí aerobic, ukáže svoje neuvěřitelné kousky trialový jezedec na motocyklu, včetně skoků přes ležící diváky.

V 16,00hod vyjede, po krátkém slavnostním projevu starosty města Žamberk Mgr. Tomáše Kalouse, první jezdec na rampu.

V sobotu kolem 13,00hod bude pokračovat show skupinou KRAJINA TICHA, kterou vystřídá všeobecně známá kapela BURMA JONES v jejímž čele stojí frontman BOHOUŠ JOSEF. Dobře naladění diváci se tak přehoupnou k nejdůležitějšímu -a sice vyhlášení vítězů v jednotlivých třídách i vítěze celkového.

Libor Pavlata


 
 
Fotogalerie:   Rallye Světlá 2005 od Jirky Rohleny

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose