www.car.cz
 

Trumf Rally Team mezi vinicemi vítězně a do Francie s novými spolujezdci
     17.10.2005 19:35 - tisková zpráva


Oba piloti Trumf Rally Teamu, jak Roman Odložilík, tak i Pavel Valoušek plánují svůj nejbližší start na francouzském území a oba při této  příležitosti využijí služeb nových spolujezdců.

Roman Odložilík se po nepříliš povedené sezóně v mezinárodním mistrovství České republiky rozhodl vynechat start v Třebíči a místo toho vyrazí o týden později se svým obvyklým Renaultem Clio S1600 do Francie na Rallye d’Antibes, poslední díl letošního seriálu mistrovství Evropy. Na sedadlo spolujezdce usedne zkušený bývalý tovární spolujezdec Škody Motorsport Miroslav Fanta, který si spolupráci s Odložilíkem vyzkoušel už na včerejší vítězné Agrotec Rally Hustopeče.

Také Pavel Valoušek má před sebou náročný program, kdy ve dvou týdnech bude startovat na závěrečných dvou podnicích letošního juniorského světového šampionátu, Rallye de France - Tour de Corse a Rally Catalunya - Costa Daurada. Na obou těchto soutěžích však nebude moci z rodinných důvodů využít služeb svého stálého spolujezdce Pierangela Scalviniho.

 

 „Pierangelo očekává v termínu soutěží přírůstek do rodiny a tak je celkem pochopitelné, že raději zůstane v České republice,“ osvětlil situaci Pavel Valoušek. Pro obě světové soutěže tak vedle něj usedne na horké sedadlo nový spolujezdec Petr Starý, jenž stabilně naviguje letošního mistra Slovenska Jozefa Béreše.

 

„Rozhodování nebylo jednoduché, ale nakonec jsme zvolili Petra Starého, protože již má řadu zkušeností ze svých startů v mistrovství světa,“ prozradil Pavel Valoušek a těsně před dnešním odletem do Ajaccia dodal: „S Petrem jsme dlouholetí kamarádi, během týdne jsme si navíc byli vyzkoušet psaní rozpisu a tak myslím, že si budeme rozumět.“

 

www.pavel-valousek.com

 

PS: Roman Odložilík v sobotu vyhrál  AGROTEC rallye Hustopeče.


 
 
Fotogalerie:   Rally Hustopeče 2005 od Jirky Dokulila

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose