www.car.cz
 

Fandy motorismu čeká nabitý motoristický víkend
     13.7.2006 13:27 - Pavel Jelínek


Nadcházející rychle  se blížící  víkend, to není jen nejlépe medializovaná a zároveň i pro fandy nejlákavější Rallye Bohemia, pátá soutěž českého mistrovství, která odstartuje pátek odpoledne v Sosnové (16.30 hod.) a pokračuje v  sobotu a v neděli. Doplňme ještě, že 1. etapa startuje v 8.00 hodin z Mladé Boleslavi a druhá o půlhodinku později v neděli v 8.30 v Libereci ( více na www.rallybohemia.cz ), ale i v dalších článcích na našich stránkách.

Na okruhu v Brně se zase koná Memoriál Františka Šťastného - třetí závod MMČR silničních motocyklů v Brně, který mimochodem  nabídne mnohem více závodů, než GP. A to celkem 13 !!

Cena Českomoravské Vysočiny - MMČR v autokrosu se zase uskuteční na Vysočině ve Velkém Meziříčí, start je v neděli zhruba od 8.30 hod.

Fandové závodů  do vrchu zase mohou vyrazit na tradiční Valašský klobúk - MMČR v závodech automobilů do vrchu na trať v Malé Bystřici na Vsetínsku, která je mimochodem  dobře známa  i fandům rallye. Zde se jede po  oba   víkendové dny rovněž hned po 8 hodině ráno. (Viz také www.autoklubvsetin.com  atd)

Na závěr ještě jedna nemotoristická, ale rovněž zajímavá akce. V neděli  od 13 hodin se koná další  ročník Říčanské lávky u rybníku v Říčanech u Brna. Jedná se o veselé přejíždění  úzké lávky na kolech (  rychle), či ve dvojici na trakařích (  co nejrychleji)...... Viz. více na www.ricanskalavka.cz


 
 
Fotogalerie:   AUDI a pokus o vyjetí sjezdovky (2005)

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose