www.car.cz
 

Rallye Pelhřimov se blíží: náměstí ožije velkým ruchem!
     24.7.2006 08:11 - tisková zpráva


Rallye Pelhrimov - Memorial Tomase Vojtecha, ktera se pojede v terminu 28. - 29. cervence 2006 v Pelhrimove jako Memorial Tomase Vojtecha a zaroven sesty podnik devitidilneho serialu Mediasport mistrovstvi Ceske republiky ve sprintrally 2006, dale se zavod zapocitava do serialu mistrovstvi Ceske republiky Rally Super Serie, mistrovstvi Ceske republiky historickych vozidel a zaroven se jede jako volny zonovy podnik stredni Evropy.

Poradatele ze sdruzeni Monte Pacov Motorsport v ACR poradaji letosni rocnik zaroven jako kandidatsky podnik pro zarazeni do dvoudennich soutezi Mezinarodniho mistrovstvi Ceske republiky pro pristi rok!

Dalsi informace naleznete na oficialnich stránkách soutěže: www.rallyemontepacov.cz

 

Rallye Pelhřimov se blíží: náměstí ožije velkým ruchem!

 

Necelý týden zbývá do startu III.Rallye Pelhřimov 2006 – Memoriál Tomáše Vojtěcha, šestého dílu Mediasport Mistrovství České republiky ve sprintrally 2006 a Rally Super Série Mistrovství České republiky. Pořadatelé ze sdružení Monte Pacov Motorsport v AČR připravili po oba dny konání rally bohatý doprovodný program.

 

Vše začne v pátek 28. července od 17 hodin na náměstí T.G.Masaryka v Pelhřimově. Na pódium před hotelem Slavia vystoupí zpěvačky Marcela Holanová, Michaela Linková a Věra Patt, známá z televizních Vyvolených. Dále zahraje skupina Kabát revival. V přilehlém music club Atlantic vystoupí večer skupina Metalica revival pro hosty a účastníky pelhřimovské rally. Vstup na všechny akce je samozřejmě zdarma,“ řekl Richard Gnojek, ředitel Rallye Pelhřimov.

 

Od 20 hodin začne slavnostní start s představením všech posádek od nejvyššího startovního čísla až po nejnižší. Krátce po třiadvacáté hodině uvidí návštěvníci na pelhřimovském náměstí velkolepý ohňostroj. Celým pátečním večerem budou provázet Pavel Poulíček, známý moderátor televize Nova, Karel Špaček, motoristický odborník a zpěvačka Michaela Linková.

 

Vedle bohatého občerstvení na náměstí budou v centru Pelhřimova vystavena rovněž nablýskaná auta, mimo jiné i pohárové fabie pro rallyecross. Předpokládáme, že v jedné bude k dispozici playstation, aby i návštěvníci měli možnost vychutnat si atmosféru opravdových závodů. Veškeré dění na náměstí budou snímat kamery a záběry poskytne velkoplošná obrazovka. Mimochodem, vzhledem k tropickému počasí v posledních dnech, máme pro všechny žíznivé návštěvníky k dispozici 100 sudů kvalitního piva,“ upřesnil Gnojek.

 

Pořadatelé organizují na páteční podvečer před představením posádek pietní vzpomínku k uctění památky Tomáše Vojtěcha. Soutěžící absolvují dobrovolnou pietní jízdu od ředitelství rally v Pelhřimově přes pelhřimovské náměstí do obce Nová Cerekev, kde je umístěn pomníček zesnulého automobilového jezdce. Posádky pietní vzpomínkou a zapálením svíčky uctí Tomášovu památku. Zároveň při pelhřimovském rallysprintu nebude nikomu přiděleno startovní číslo 5.

 

Samotný závod proběhne s devíti rychlostními zkouškami na třech úsecích v sobotu 29. července. Pořadatelé umístili komentovanou bezpečnostní zónu pro diváky s odborným komentářem Karla Špačka do obce Nová Cerekev. Diváci mohou sledovat atraktivní průjezdy vozů v levém vracáku.

 

Zároveň je místo značené jako divácké místo číslo 3. Důležitá informace pro všechny návštěvníky je, že na všechny rychlostní zkoušky a do servisní zóny se nebude vybírat vstupné! Bohatý doprovodný program vyvrcholí v sobotním večeru v prostorách servisní zóny na letišti v Částkovicích. 

 

„Od 17 hodin zde vystoupí kapela s názvem DEBIL HEC a od 20 hodin je připraveno vyhlášení výsledků a rozdílení cen. K dispozici jsou čtyři opečená prasata a dostatek piva. Jako překvapení jsme připravili módní přehlídku spodního prádla Zika a na závěr erotické překvapení pro pány,“ dodal závěrem Gnojek.

 

Oficiální program soutěže bude k dostání na benzinových stanicích a vybraných prodejních místech v okolí Pelhřimova od středy 26. července. Diváci v něm naleznou mapy rychlostních zkoušek včetně podrobného popisu a fotografií deseti diváckých míst.

 

Rallye Pelhřimov – Memoriál Tomáše Vojtěcha slibuje velmi kvalitní podívanou, neboť na seznamu přihlášených posádek figuruje celkem 118 vozů (z toho 16 historických automobilů), což je letošní dosavadní rekord rallysprintového šampionátu v počtu přihlášek! 

 

 

V Pelhřimově 23. července 2006                                                    Roman ORDELT

        tiskové středisko                                                                                                                                                    III. Sprintrallye Pelhřimov 2006


 
 
Fotogalerie:   TAG Heuer GP v Grobmingu od Pavla a Tondy Malého

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose