www.car.cz
 

Petr Pospíšil na Slovensku druhý a tedy spokojený
     tisková zpráva


17.dubna stála na startu 2.podniku MSR Rally Vranov 2004 i posádka Pospíšil-Vajík s Hondou Integra. Vydatné srážky v den soutěže vytvořily spolu s inertním posypem na velké části rychlostních zkoušek zrádně kluzký povrch, po loňském trápení na částečně zasněženém povrchu se však Pospíšil tratě tak neobával.Vzhledem ke „škrtanému“ Prešovu bylo třeba bodovat a na dané povrchu bylo zřejmé,že se bude rozhodovat zejména chybami.

Tu z vozů A7 hned na první RZ udělal Vlasatý, když ho Pospíšil dojel, byl zřejmý téměř minutový náskok na zbývajících 70km RZ. Užší RZ 2 a 3 s táhlými vracáky a úzkými tratěmi dlouhé Hondě nesvědčily, když však na RZ 4 Pospíšil míjel na stejném místě „zavěšeného“ Vlasatého, jedinou motivací se stalo udržet 2.místo před zbývajícími dvěma vozy A7 a šetřit vůz na náročnou Rally Púchov.

Když na přejezdu v romské osadě bylo naštěstí bez úhony zasaženo čelní sklo hozeným kamenem a na poslední RZ se objevily ve vnitřních stopách kameny a větve, posádka si oddychla, když předala vůz nepoškozený mechanikům a připsala si body za druhé místo v A7,absolutně ji patří 16.příčka z 45.vozů v cíli.

Ihned po soutěži Pospíšil absolvoval další rehabilitační procedury pro odstranění problémů se zádovými svaly a páteří po nehodách z minulé sezóny, v současné době se tým připravuje na další soutěž MSR Rally Matador Tatry.


POSPA Rally Team

Tisková zpráva Pospa Rally Team 22/04/2004


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose