www.car.cz
 

TipCars Rally Team odjíždí do Hradce v oslabení
     12.10.2006 11:44 - tisková zpráva


Předposledním podnikem letošní rallysprintové sezóny je 13. - 14. října Labská Trotina Rally Hradec Králové. Za TipCars Rally Team zde budou bojovat tentokrát pouze dvě soutěžní posádky.

 

Prvním želízkem v ohni budou tradičně Martin Kožmín a Miloslav Talaváňa s Mitsubishi Lancer Evo VIII. Po smůlovatém Vyškově by se Martin s Mílou rádi viděli v cíli soutěže.

 

Už dvakrát jsme byli nuceni odstoupit kvůli technickým problémům, ve Vyškově to bylo turbo hned po první erzetě, což nás mrzelo o to víc, že právě na Vyškov jsme do osmičky dost zainvestovali. Do Hradce tedy pojedeme s tím, že přípravě auta jsme věnovali maximum a mechanici se na osmičce doslova vyřádili. Do čela tabulky mistráku už promluvit nemůžeme, ale i tak se budeme snažit zajet kvalitní výsledek v rámci absolutního pořadí a krásné vložky v okolí Žamberku si náležitě užít...“ říká Míla Talaváňa.

 

Další startující posádkou TipCars Rally Teamu jsou opět Josef Kukelka s Pavlem Ryšánkem, kteří se s Lancerem šesté evoluce už seznámili natolik, že ve Vyškově obsadili šesté místo mezi produkčními vozy. Josef s Pavlem berou každý letošní start jako příležitost více se sžít s červenou Evo šestkou. Seznamují se i se zdejšími tratěmi, postupně pilují rozpis a také soutěž od soutěže zrychlují. Labská Trotina Rally určitě nebude výjimkou.

 

Marek Kulda se Zdenkou Marouškovou Rally Hradec Králové ze svého letošního programu vypouštějí.

 

Hradecký sprint bude zahájen podívanou pro diváky - pátečním prologem na Všesportovním stadionu v Hradci Králové. V sobotu absolvují soutěžící posádky dvě kola po třech rychlostních zkouškách, což v součtu činí více než 64 ostrých kilometrů.

 

Tisková zpráva TipCars Rally Team

 

 

 PR

 

Foto Jiří Jermakov


 
 
Fotogalerie:   Doplńkové závody při A1 GP objektivem P. Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose