www.car.cz
 

Vsetín se blíží. Letos také s historiky
     16.10.2006 18:39 - tisková zpráva


Poslední mistrovská sprintrally sezony, Würth – Partr rally Vsetín (3.-4.11.2006) se jede jako MČR ve sprintrally, Rally Super Serie a volný podnik EU. Nově je vypsán i pro historické vozy.

 

V minulém roce se Würth – Partr rally Vsetín jela také jako součást MČR historických vozidel. Pro letošní rok vsetínská rally do tohoto šampionátu zařazena nebyla. Pořadatelé z Autoklubu Vsetín - město se však rozhodli, že dají možnost jezdcům na historických vozech, do Vsetína přijet a rally se zůčastnit. V minulých dnech tak zapsali rally jako volný závod historiků.

 

V rámci MČR ve sprintrally se diváci mohou mimo jiné těšit na jezdeckou špičku startující převážně na vozech skupiny produkčních vozů (PV) a na vozech preferované kategorie S1600. V rámci Rally Super Serie mohou staratovat také vozy sk.A8 včetně vozů WRC, speciály sk. A7-Kit Car nebo vozy skupiny S.

 

Další informace, přihlášky a zvláštní ustanovení na www.vsetin.rally.cz

 

 

 

Tisková zpráva č. 2 

Würth – Partr rally Vsetín 3.-4.11.2006

www.vsetin.rally.cz

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Baja Anta Da Serra 2006, foto Jan Percl

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose